Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii găsesc soluţii isteţe la capcane, Vărsătorii au bucurii

Horoscop 14 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii găsesc soluţii isteţe la capcane, Vărsătorii au bucurii

Horoscop 14 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi putem căpăta informaţii care ne pot da altă perspetivă şi chiar soluţii la probleme noastre.

Horoscop 14 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii găsesc soluţii isteţe la capcane, Vărsătorii au bucurii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2021   •   08:21

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii bine ar fi să ceară sfaturi unei persoane în vârstă şi foarte bine pregătită, pentru că pot avea o soluţie salvatoare. Şi drumuri pot fi aranjate azi.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii vorbesc mult despre bani şi găsesc soluţii foarte isteţe pentru a evita nişte capcane legale, juridice, fie pentru a găsi chiar banii care altfel sunt ascunşi de ei.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua aduce tot felul de înţelegeri vizavi de propria lor persoană, înţeleg ce au greşit, ce trebuie schimbat la ei, dar şi în relaţiile cu ceilalţi, pentru a pune problema astfel încât să negocieze bine.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii reflectează poate la unele aspecte demult trecute, dar cumva au consecinţe şi azi. Pot fi invitaţi, primesc oferte bune din partea partenerului de viaţă sau a altor persoane apropiate.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, este o zi în care vorbesc mult de viitor, poate unii se şi laudă şi chiar fac noi cunoştinţe, întâlnesc noi cercuri de prieteni. Au ocazi asă împărţăşească din sfaturile lor profesionale sau de viaţă şi sunt apreciaţi pentru asta.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele iau atitudine şi stiu foarte bine ce vorbesc şi ce decid, mai ales la locul de muncă şi pot fi recunoscute ca specialişti sau oameni cu mare experinţă, astfel încât oamenii le onorează prezenţa şi intervenţia.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au de lucru cu legea, cu tot felul de acte pe care le pot rezolva azi sau fac diligenţe. E bine să ceară sfatul unui om foarte priceput, unui specialist cu care ei au de-a face. Poate un jurist sau un psiholog.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua de azi aduce sprijin din partea unor persoane, cu alte cuvinte, tot ce realizează astăzi sau ce-şi doresc să facă se bazează pe sfatul, dibăcia, experienţa altei persoane. Poate fi partenerul de viaţă sau un alt colaborator.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, este o zi a comunicării, pot avea multe întâlniri sau în contactele pe care le au impresionează prin vervă, umor şi fac bine că împărtăşesc din cunoştinţe lor şi altora.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc de zor şi le stă bine lângă persoanele mai tinere, pentru că acestea au ce învăţa de la Capricorni. Pe de altă parte, inovează şi învaţă lucruri noi astăzi.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua aduce bucurii de tot felul, şi le fac singuri sau văd ei partea plină a paharului. În tot cazul, se distrează, se amuză şi relaxarea face să aibă şi idei inspirate.

Horoscop 14 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, este o zi marcată de multe gânduri, concentrare, îşi pun idele cap la cap, îşi scriu mult în agendă, îşi fac un desfăşurător al etapelor următoare şi au nevoie de linişte,  poate să se retragă sau de ajutorul apropiaţilor şi de susţinerea lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close