Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 noiembrie - Urmează o nouă zi cu tensiuni. Care sunt zodiile direct vizate

Horoscop 16 noiembrie - Urmează o nouă zi cu tensiuni. Care sunt zodiile direct vizate

Horoscop 16 noiembrie - Urmează o nouă zi cu tensiuni. Care sunt zodiile direct vizate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    16 Noi 2016   •   07:56

Respirați adânc, bucurați-vă și aflați că urmează o nouă zi cu tensiuni. De data asta, cu înțeleptul satului zodiacal, Saturn, ne spune consultantul în astrologie Dezideriu.

BERBEC – S-ar putea să ai mai multă treabă decât estimezi și s-ar putea să primești și vești interesante. Practic, astăzi așteaptă-te la surprize. Inclusiv din partea ta.

TAUR – O zi bună pentru a gestiona diverse treburi care țin de bani. CU GRIJĂ. Adică înainte de a semna sau de a da acordul pe orice, verifică și răs-verifică tot ce trebuie verificat.

GEMENI – S-ar putea să fie o zi în care nu vrei să lași prea mult de la tine. În ciuda agerimii tale mentale, azi ești mai conservator, ca să fiu foarte diplomat.

RAC – Evită disputele de la locul de muncă, nu toată lumea lucrează ca tine și dacă te trezești într-o dispută cu șefii, să știi din start că nu ai dreptate. Ca să nu mai ajungi la dispută. Observi de câte ori am folosit cuvântul ‘dispută’?

LEU – Nu ești foarte pasional sau vesel azi, deși încerci. Și e ok că încerci, asta fac toți marii artiști la un moment dat, improvizează.

FECIOARĂ – Știi ce ai putea să încerci astăzi? Să nu le dai altora lecții despre cum e viața sau cum ar trebui să fie viața. Încearcă să fii un copil azi, copiii doar se joacă și dorm. După ce pleci de la muncă, desigur.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close