Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele recuperează bani, Scorpionii își ating obiectivele

Horoscop 2 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele recuperează bani, Scorpionii își ating obiectivele

Horoscop 2 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Darul acestei zile este că ne dăm seama ce este cu adevărat valoros, esențial și, ce nu, ne putem dispensa. O zi care ne cere să fim energici și implicați, și obținem și rezultate.

Horoscop 2 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele recuperează bani, Scorpionii își ating obiectivele
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2021   •   08:27

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte raționali, au multă claritate, vând bine rațiunea cu intuiția. De aceea nu se lasă distrași, își văd de obiectivele lor.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua este marcată de capacitatea de a lasă lucrurile pur și simplu să curgă. Sau îi ajută pe alții să acționeze mai mult decât acționează ei direct, sau acționează prin intermediul altora.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de prietenie astăzi. Pot scoate ceva bani din buzunar, sau consumă prea mult timp. Dau atenție unor persoane care le sunt apropiate și drage. Dar poate pentru ei nu este foarte rentabil că au petrecut atât de mult și au dăruit atât de mult din energia lor.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce reușite, succes și spor, în ceea ce și-au propus să facă. Însă trebuie să cântărească mai bine interesele celorlalți și să vadă dacă ele undeva se întâlnesc cu ale lor.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei vorbim de o zi care poate aduce înțelepciune. Cântăresc bine lucrurile. Atât scopurile lor cât și scopurile oamenilor cu care colaborează.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este un marcaj puternic pe investiții sau pierderi. Trebuie să cantareasca foarte atent dacă pot recupera niște bani pe care i-au dat sau o investiție pe care au făcut-o. Vorbim de recuperări astăzi.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, au nervi și sunt foarte dinamie. De aceea dau replica foarte repede, atât în zona profesională cât și în cea personală. Chiar taxează, pun multe întrebări, investighează.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni vorbim de interes pentru muncă astăzi. Vor să-și atingă obiectivele fixate și nu fac rabat. Sunt destul de energici dar și duri cu cei din jur care nu-și fac treaba.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua poate aduce, mai ales în prima jumătate, muncă energică, spor, imaginație și creativitate. Țin pasul cu surprizele pe care viață le face. Atenție, însă, la acte.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, au nevoie de concentrare astăzi și, de aceea, poate lucrează mai bine singuri decât în asociere. Și ajung la rezultatele pe care și le-au dorit.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, multă agitație mentală, trebuie să-și ordoneze mai mult ideile. Dacă nu o fac, spre seară își dau seama că au consumat multă energie dar nu se văd rezultate.

Horoscop 2 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii sunt preocupați de bani. E mai bine să cheltuiască în prima jumătate a zilei, pentru că au o mai mare claritate în a cântări ce e de cheltuit și ce e de păstrat. Spre seară, pot regreta dacă au scos prea mulți bani din buzunar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close