Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii nu pot fi păcăliţi, Balanţele au discuţii în familie

Horoscop 20 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii nu pot fi păcăliţi, Balanţele au discuţii în familie

Horoscop 20 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Zi de fermitate. Cu alte cuvinte, trebuie să o ţinem pe a noastră, chiar dacă iese bine sau iese rău, noi trebuie să fim la înălţimea moralei sau ambiţiei şi voinţei noastre.

Horoscop 20 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii nu pot fi păcăliţi, Balanţele au discuţii în familie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Aug 2021   •   09:00

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi foarte categorici şi inflexibili, chiar şi în faţa superiorilor, mai ales în prima parte a zilei.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua marchează credinţa lor într-o anumită soluţie sau în moralitate ori în anumite virtuţi. Cu alte cuvinte, defilează cu crezurile lor şi o ţin pe a lor şi este mai bine aşa.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii apreciază foarte bine costurile, investiţia, câştigurile şi nu pot fi păcăliţi într-o negociere. Nu reuşeşte nimeni să-i facă să renunţe la calitatea lor cu care judecă lucrurile.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii au o anumită scală de valori cu care vin în relaţie. Şi morală, dar şi legată de echilibrul comportamentelor în relaţie şi nu renunţă, nu cedează şi nu acceptă orice.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, munca este foarte bine susţinută, dar ei sunt foarte riguroşi şi impun celor de lângă ei pretenţiile şi exigenţele lor.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt un pic cam perfecţioniste mai ales la început de zi şi de aceea poate pierd un pic mai mult timp la detalii. Până la urmă, cu multă dedicare, lucrurile ies.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, ziua e marcată de discuţii în familie legată de membrii familiei, ce au stabilit, ce angajamente şi-au luat fiecare şi poate chiar discută o problemă mai veche despre angajamente care nu sunt respectate.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, acte, şi poate că discută mai ales în prima parte a zilei, cu un specialist, cu un contabil sau cu juristul pentru a lămuri nişte aspecte.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii se axează pe economie şi nu cheltuie bani, pot primi o invitaţie şi cineva poate fi generos financiar cu ei.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii îşi depăşesc nişte limite astăzi, fac ce nu credeau că pot să facă, indiferent că e vorba de relaţii, înţeleg şi au răbdare sau fac chiar operaţiuni profesionale.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt responsabili, ştiu că de ei depind nişte lucruri şi trebuie să fie într-un anumit fel ca să facă nişte lucruri. Sunt conştienţi de lucrul acesta şi e onorant că îşi asumă responsabilitatea.

Horoscop 20 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii lasă cumva lucrurile să curgă, trăiesc starea de flux şi aceasta este o mare responsabilitate, să nu se mai lupte cu contextele, ci să ştie să lucreze cu ele, dar şi cu oamenii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close