Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23-29 august 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac progrese la muncă, Săgetătorii fac cuceriri sentimentale

Horoscop 23-29 august 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac progrese la muncă, Săgetătorii fac cuceriri sentimentale

Horoscop 23-29 august 2021. Este săptămâna oglinzilor, adică fiecare întâlnire pe care o avem ne spune ceva despre noi, chiar dacă nu o să fim mulţumiţi de ce auzim.

Horoscop 23-29 august 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac progrese la muncă, Săgetătorii fac cuceriri sentimentale
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2021   •   09:10

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, luni şi marţi, să se arate cât pot ei de înţelegători, de toleranţi, să accepte lucrurile aşa cum sunt, să nu le schimbe. Pentru miercuri şi joi, zilele sunt splendide, au energie, elan, pot rezolva multe lucruri mai ales în sfera profesională. Astfel că ce i-a supărat luni şi marţi, pot rezolva miercuri şi joi. În week-end, sunt productivi - fie au grijă de sănătatea lor şi obţin rezultate bune, fie fac lucruri excepţionale la locul de muncă.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, luni şi marţi, în relaţiile de dragoste sau cele afective, este necesar să se pună în locul celuilalt, să aibă toleranţă şi îngăduinţă, să ajute, să aline pe cineva. Pentru miercuri şi joi, sunt un pic mai reflexivi şi mai inactivi sau acţiunile se mută în interior, se macină interior sau apar frământări pentru diverse lucruri pe care vor să le descurce sau îi ajută pe alţii la ce au nevoie. În week-end, program de voie şi îşi schimbă dispoziţia de la o oră la alta.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii stau foarte bine, în întâlnirile pe care le au luni şi marţi au autoritate, la întâlniri sunt subtili, ştiu să negocieze foarte bine sau să determine pe cineva să-şi facă treaba. Pot fi acuzaţi de mannipulare, dar dacă e vorba de un scop nobil, atunci poate că scopul scuză mijloacele. Au foarte bune zile miercuri şi joi, mulţi prieteni şi aspecte foarte bune şi pentru viaţa sentimentală. În week-end, relaxare şi încărcarea bateriilor.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii pot avea discuţii morale luni şi marţi, pun problema de la un nivel foarte înalt sau vor să înţeleagă nişte aspecte pătrunzând foarte atent, cu bisturiul în interiorul unor mecanisme psihologice. Alţi nativi Raci, la început de săptămâna pot avea discuţii cu jurişti sau specialişti, dar nu atât pe aspecte tehnice, cât mai ales pe aspecte psihologice. Pentru miercuri şi joi, aspectele aduc determinare, putere şi verticalitate, îşi susţin punctele de vedere în faţa oamenilor cu care sunt în contact. În week-end, cu prietenii, distracţie şi au tot felul de experienţe inedite şi plăcute.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii, la început de săptămână pot sesiza, şi poate chiar sunt preocupaţi luni şi marţi, să descopere pe unde supurează sistemul lor, bani sau energie, cum pierd şi din cauza căror lucruri. Pot descoperi fie că la ei trebuie să se corecteze ceva, că ei greşesc, fie din cauza modului în care gestionează nişte relaţii de colaborare. În tot cazul, pot lua nişte hotărâri miercuri şi joi, după ce au analizat şi s-au hotărât. De asemenea, la mijlocul săptămânii, sunt zile de întâlniri protocolare şi tactice, stabilesc şi nişte colaborări. În week-end, au treabă, lucrează şi au şi spor.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt foarte atente luni şi marţi să nu deranjeze pe cineva. Probabil că de imaginea lor, de felul în care se prezintă, de gesturile, cuvintele lor, depinde o relaţie. Fie nu vor să necajească pe cineva, fie la întâlniri de nivel înalt, trebuie să fie foarte atente cu protocolul şi eticheta. Marte e în semnul lor zodiacal şi le dă toată săptămâna curaj şi asumare, dar e nevoie de atenţie. Miercuri şi joi, de felul în care negociază depind banii şi anumite câştiguri şi sunt foarte atente la detalii, iar în week-end, călătorii sau contacte cu persoane care vin cu multe poveşti.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au spor luni şi marţi la muncă, dar este o muncă ori de corecţie, ori se ocupă de nişte lucruri care au scăpat şi acum trebuie drese, corectate, ori menajează foarte mult o persoană cu care colaborează şi au grijpă să se simtă bine ori trebuie să o înlocuiască. Sunt în forţă miercuri şi joi, într-o mare formă, la toate întâlnirile strălucesc şi au încredere în propria persoană. Pot fi apreciate, complimentate. În week-end, pot primi un cadou de la partener.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt mai mult imaginativi luni şi marţi, îşi fac planuri de viitor sau se aventurează, discută, visează foarte multe lucruri, unii datorită iubirii, alţii prind nişte informaţii şi îşi dau seama că ar putea explora nişte domenii. De aceea, până vineri se mobilizează foarte mult în zona profesională, muncesc cu viteză şi fac lucruri importante. În week-end, alături de partener sau lucrează cu colaboratorii.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, în familie luni şi marţi, sunt zile importante şi e bine să dovedească tandreţe, toleranţă. Unii au sentimentul că se sacrifică pe sine pentru cei din jur, renunţă la ceva, timpul lor sau un drept material. Miercuri, joi şi vineri, sunt într-o mare formă sentimentală şi senzuală şi pot cuceri pe oricine. În week-end, lucrează dar pentru propriul lor folos, dar trebuie să fie atenţi şi la sănătate.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, luni şi marţi îşi bat capul să înţeleagă nişte concepte, pentru că îşi dau seama că nu mai ţin pasul cu vremurile, cu ideile. Se străduiesc să înţeleagă nişte concepte şi să înţeleagă schimbările, au această muncă cu ei. Pentru miercuri, joi şi vineri, simt nevoie să fie mai închişi sau în familie şi îşi deschid sufletul. În week-end, au parte de experienţe drăguţe şi inedite.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, preocupare pentru bani luni şi marţi, iar cei care urmăresc foarte mult banii trebuie să se detaşeze un pic, ceilalţi trebuie să se lase purtaţi de inspiraţii. Pentru miercuri, joi şi vineri, călătorii şi discuţii. În week-end, în familie.

Horoscop 23-29 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, foarte intuitivi, pot anticipa foarte bine nişte consecinţe sau acţiuni ale unor oameni, luni şi marţi. În funcţie de asta discută foarte inspirat, chiar şi despre bani, miercuri şi joi. Pot avea un comportament adaptat la cerinţele celor din jur. În week-end, întâlniri, vizite, călătorii productive din punct de vedere profesional.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close