Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac drumuri, Capricornii dau sfaturi celor din familie

Horoscop 3 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac drumuri, Capricornii dau sfaturi celor din familie

Horoscop 3 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Suntem mai energici în prima parte a zilei și ne relaxăm mai mult spre seară. Trebui să știm să ne adunăm energia, să ne preocupăm de noi și să avem grijă de sănătatea noastră.

Horoscop 3 iulie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac drumuri, Capricornii dau sfaturi celor din familie
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2021   •   08:40

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii vor multe, dar nu tot ceea ce-și doresc este sănătos, merită, sau poate fi obținut fără cheltuiala prea mult. Răsfăț spre seară. 

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, energia e bine să fie menajată. De aceea își încarcă bateriile, sau ar fi bine să o facă. Spre seară se pot răsfața un pic. Atenție la drumuri, însă, mai alea cele făcute după amiază.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce destul de multă agitație, mai ales cu prietenii, sau vești prea multe. Sunt prea interesați de ceea ce se întâmplă în afară. Din fericire, se recentreaza spre seară.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, în continuare sunt preocupați că lucrurile să meargă bine. Mai ales în familie sau în jurul lor. Pot fi un pic cam critici cu cei din jur. Dar spre seară, alături de prieteni, lucrurile se liniștesc.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii pot fi pe drum sau cu gândurile foarte departe, sau împrăștiate în toate direcțiile. Și ei reușesc să își încarce bateriile, mai ales dacă apelează la specialiști, după amiază.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce relaxare, mai ales dacă reușesc să se desprindă de zbuciumul zilelor trecute. Și poate le-ar prinde bine o excursie.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe atmosfera poate fi un pic tensionată spre prânz. Mai ales dacă au sentimentul că cineva nu își ține cuvântul față de ele. Dar, dacă sunt empatice, se pun în locul celuilalt, vor avea răspunsuri.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii muncesc, sunt destul de activi în timpul zilei. După amiază au mari așteptări de la partener, care le poate face surprize la final de zi.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători vorbim de energie, inspirație, creativitate și libertate, dar spre după amiază trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate, pentru că se risipesc. Își risipesc vitalitatea.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, bună concentrare pe parcursul zilei. Preocupați mult de familie și de cămin. De copii, sau de persoanele mai tinere din preajma lor devin mai preocupați spre seară. Sunt sfătoși, dau multe recomandări.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, pot activă, mai ales până în jurul prânzului. După aceea au nevoie să își încarce bateriile și pot chiar să dispară din peisaj, preferând să petreacă timpul cu ei.

Horoscop 3 iulie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce simt practic. Simt nevoia să facă tot felul de lucruri. Mai ales dacă a rămas ceva neterminat de zilele trecute. Și drumuri sprea seară, sau discuții, care nu toate sunt constructive.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close