Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 martie 2021. Leii se confruntă cu lenea, iar Vărsătorii au parte de schimbări neașteptate

Horoscop 9 martie 2021. Leii se confruntă cu lenea, iar Vărsătorii au parte de schimbări neașteptate

Horoscop 9 martie 2021. În ziua de 9 martie, când Biserica Ortodoxă sărbătoreşte pe cei 40 de Mucenici ucişi în Sevastia, nativii zodiei Leu se confruntă cu lenea, iar Vărsătorii au parte de schimbări neașteptate.

Horoscop 9 martie 2021. Leii se confruntă cu lenea, iar Vărsătorii au parte de schimbări neașteptate
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   14:30

Horoscop 9 martie 2021 pentru Berbec

Dacă începi o călătorie astăzi, te va duce undeva unde te vei simți foarte confortabil. Va fi o experiență plină de satisfacții care te mulțumi. Totul va merge fără probleme și vei găsi chiar o modalitate de a-ți lărgi orizontul. Pornește aventura!

Horoscop 9 martie 2021 pentru Taur

Locurile de muncă care vi se încredințează astăzi vor fi destul de distractive și vă vor face să aveți o zi bună. Nu vă va costa prea mult să terminați acele sarcini care vor fi, într-un fel, un pas înainte în cariera dumneavoastră profesională. Spor la treabă!

Horoscop 9 martie 2021 pentru Gemeni

Să te joci cu adevărul pe jumătate este ceva periculos pe care cineva ar putea dori să îl folosească împotriva ta, probabil din invidie. Dar nu ar trebui să plătiți pentru a intra în niciun joc. Stați liniștiți. Indiferența doare!

Horoscop 9 martie 2021 pentru Rac

Răspunsurile pe care le veți da astăzi unei persoane pe un subiect sensibil nu vor fi pe placul ei, dar nu ar trebui să simțiți vreo vină pentru asta, pentru că nu veți minți, pur și simplu veți aplica anumite reguli pe care toată lumea trebuie să le respecte. Fă-o cât mai empatic posibil. Adevărul doare!

Horoscop 9 martie 2021 pentru Leu

S-ar putea să te trezești puțin obosit sau cu o dispoziție proastă și să te confrunți cu lene astăzi. Dar pe parcursul unei întâlniri, vei pune bateriile cele mai bune. Azi trebuie să arăți că te descurci cu ceva complicat.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Fecioară

Luna plină din acest semn înzestrează astăzi acestor nativi o energie specială și o intuiție rară și aproape magică. Ei vor putea afla lucruri care pot fi foarte surprinzătoare.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Balanță

Nu ar trebui să permiteți comentariilor cuiva să vă împiedice relația cu un prieten sau cu cineva pe care îl iubiți. Știți că uneori cuvintele sunt purtate de vânt și că ce contează sunt faptele. Luați o pauză!

Horoscop 9 martie 2021 pentru Scorpion

Astăzi poate exista o mulțime de confuzie în jurul dvs., deoarece o problemă sentimentală care a fost în așteptare tensionată nu a fost clarificată. Faceți o plimbare și lăsați-vă mintea goală. Cu cât vă îndepărtați mai mult de problemă, cu atât o veți vedea mai clar.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Săgetător

Cineva o să vă întâmpine astăzi cu brațele deschise și acel sentiment cald și afectuos va fi util pentru a compensa un mic eșec care poate apărea pe parcursul zilei. Lasă-te iubit fără a pune niciun fel de barieră.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Capricorn

Trebuie să fii mai conștient de sănătatea ta decât ești de obicei, deoarece acum vei avea nevoie de un mic control pentru a regla și a îmbunătăți unele aspecte ale organismului tău. Poate ai neglijat sănătatea.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Vărsător

Există schimbări neașteptate în jur, poate la un membru al familiei care va trebui să-și schimbe obiceiurile de viață și care, chiar dacă nu doriți, le va schimba și pe ale voastre.

Horoscop 9 martie 2021 pentru Pești

Puteți lega o nouă prietenie într-un loc în care de obicei mergeți singur. Va fi o zi bună pentru voi. Profitați de ea!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close