Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut

Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut

Horoscop, cu Camelia Pătrășcanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    30 Iun 2019   •   09:23

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 1 -  7 iulie.

HOROSCOP BERBEC. Săptămâna începe foarte bine cu multe discuții. Se aranjează multe lucruri. Marți și miercuri sunt zile emoționante în familie. Mare atenție la persoanele vârstnice. A doua jumătate a săptămânii aduce sunt vești excelente pentru cei care au chef de distracție.

HOROSCOP TAUR. Taurii au și ei o săptămână cu multă agitație, multe discuții și călătorii. A doua jumătate a săptămânii este rezervată mai mult familiei și rezolvării unor probleme. Au o relație bună cu copiii în weekend.

HOROSCOP GEMENI. Pentru gemeni e o săptămână în jurul banilor, planuri și câștiguri miercuri. Gemenii sunt foarte hotărâți să facă economie și este posibil să facă un depozit financiar în această săptămână.

HOROSCOP RAC. Pentru raci este o săptămână cu impact puternic. Marți și miercuri au de luat niște decizii vizavi de modul în care se raportează la o persoană în acest moment. Joi și vineri au cheltuieli.

HOROSCOP LEU. Leii au și ei o săptămână importantă cu aspecte emoționante. Rezolvă o situație din trecut săptămână aceasta. Cei care lucrează marți și miercuri sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut. A doua parte a săptămânii este mult mai bună.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele pot reîntâlni o persoană dragă. Se bazează pe prieteni în această săptămână. Multe Fecioare pot fi curtate, fac noi cunoștințe în prima săptămână a lunii iulie. Le poate surâde o iubire nouă.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele au multe planete în această săptămână în zona carierei reușite.

HOROSCOP SCORPION. Pentru scorpioni e o săptămână care se învârte în jurul planurilor, e foarte important să își clarifice viziunea.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Pentru săgetător banii sunt luați în vizor în această săptămână. E vorba de banii altora sau banii care nu sunt rulați curent. E o săptămână în care pot câștiga. Mai ales marți și miercuri se pot trezi cu niște bani în buzunar.

HOROSCOP CAPRICORN. Pentru capricorni săptămână aduce discuții cu partenerul de viață. Se vor lămuri multe lucruri.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Pentru Vărsător este o săptămână plină de mobilizare, de muncă. E important cum colaborează cu o persoană din jurul lor, pentru a fi eficienți.

HOROSCOP PEȘTI. Peștii au o relație foarte bună cu copiii în această săptămână. Cei care sunt părinți au realizări prin copii și sunt fericiți datorită lor. A doua jumătate a săptămânii pune accent pe sănătate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close