Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop cu Mihai Voropchievici. Topul celor mai prefăcute zodii feminine

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Topul celor mai prefăcute zodii feminine

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, topul celor mai prefăcute zodii feminine. Potrivit numerologului, când se face o analiză a unui semn zodiacal nu se iau în considerare numai calitățile native, numai lucrurile pozitive.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Topul celor mai prefăcute zodii feminine
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   19:45

"Dacă toată lumea ar fi numai cu calități pozitive atunci nu ar mai da laptele în foc, nu ți-ar mai țiui o ureche, nu ți s-ar mai zbate un ochi, pentru că nu ar mai vorbi nimeni de tine, nu te-ar mai pomeni și ar fi totul monoton. Minunile astea se întâmplă cu câteva zodii care au din nativitate ceva negativ cu care ies în față: prefăcătorie, minciună, stilul acela de a înflori lucrurile", a explicat Mihai Voropchievici.

GEMENI - Doamnele din zodia Gemeni sunt unele dintre cele mai înșelătoare, prefăcute persoane, pentru că folosesc aceste lucruri ca să-și atingă scopul.

BALANȚĂ - Și doamnele din zodia Balanței, fără să le menajăm, au un gen de mândrie și de prefăcătorie care poate să câștige teren și un avantaj. O fac din dorința de a mișca lucrurile, de a face dreptate.

PEȘTI - Nativele din Pești caută să fie drăguțe cu toată lumea, sunt bune la sufllet, sar în ajutorul fiecăruia, de multe ori nici nu au putere să se supere pe cineva.

Pe larg, în materialul VIDEO:

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close