Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021. Taurii sunt deosebit de creativi, Peștii au parte de provocări și transformări importante

Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021. Taurii sunt deosebit de creativi, Peștii au parte de provocări și transformări importante

Astrologul Minerva ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai 2021.

Horoscop Minerva 26 aprilie-2 mai 2021. Taurii sunt deosebit de creativi, Peștii au parte de provocări și transformări importante
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    26 Apr 2021   •   16:34

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Berbec

Fii atent în interacțiunile de săptămâna aceasta, deoarece ești predispus să iei lucrurile într-un mod greșit și, astfel, să te înstrăinezi de o persoană dragă. Sentimentele tale sunt mult mai volatile decât în ​​mod normal, așa că poate ar fi mai bine să fii un timp singur pentru a face ceva special și să vă oferiți reciproc o pauză.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Taur

Tot ceea ce faci în următoarele luni va avea un impact creativ puternic. Săptămâna aceasta începe un ciclu care va scoate în evidență natura artistică și îți va cere să creezi cu culori, forme și modele în loc de cuvinte și numere. Imaginația ta este la vârf, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Impresionează oamenii cu cât de bine poți rezolva o problemă folosind mijloace artistice și creative, în loc să faci lucrurile a la carte. Dă culoare prezentării tale.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Gemeni

Cu cât încerci să îi controlezi mai mult pe ceilalții, cu atât va fi mai greu să obții ceea ce vrei. Oamenii cu voință la fel de puternică îți fac cunoscut faptul că nu vor fi agresați de comportamentul tău manipulator. Dacă o abordare simplă nu funcționează, las-o. Poate că situația nu a fost menită să se dezvolte așa cum ți-ai dorit. Ai încredere că lucrurile vor funcționa mai bine indiferent dacă te aștepți sau nu.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Rac

Configurația astrală actuală te poate încuraja să îți ascunzi gândurile și sentimentele mai profunde în spatele unui zid impenetrabil. Ai putea rămâne într-o dispoziție foarte introspectivă, care nu va ajuta la comunicarea dintre tine și partenera ta. Cu toate acestea, dacă poți să să spui câteva cuvinte, încearcă să le faci să fie delicate și calde, optimiste.

Horoscop Minerva 26 aprilie – 2 mai 2021 Leu

Uneori, singura cale de ieșire dintr-o situație este de a obține ajutorul unei terțe părți. Astrele te încurajează să ceri ajutorul și sfatul cuiva care te poate îndruma spre o rezolvare cu succes a problemei. Este posibil să aveți amândoi tendința de a vedea lucrurile în negru. Sper că atunci când se încheie ziua, veți fi mai pozitivi.

Continuarea, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close