Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii își arată talentele, Gemenii au parte în sfârșit de bani

HOROSCOP pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii își arată talentele, Gemenii au parte în sfârșit de bani

HOROSCOP pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii își arată talentele, Gemenii au parte în sfârșit de bani
21 Oct 2019   •   14:11

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 21-27 octombrie 2019.

HOROSCOP BERBEC - Au o săptămână foarte bună, sunt foarte mobilizați. Au și zile un picmai tensionate, sunt foarte orgolioși, mai ales marți și miercuri. Joi și vineri au rezultate, chiar și rezultate financiare.

HOROSCOP TAUR - Taurii au și ei o săptămână bună și își arată toate talentele. Sunt foarte intuitivi, foarte imaginativi, originali. Li se recomandă, mai ales joi și vineri, când au zilele cele mai bune, să meargă pe intuiție, să facă lucrurile în stilul lor și chiar să fie originali și să creeze lucruri noi. Atenție, în weekend, există o subliniere astrală privin sănătatea.

HOROSCOP GEMENI - Săptămâna le aduce aspecte legate de bani, în special luni. Marți și miercuri, aspecte legate de acte pe care trebuie să le rezolve. Joi și vineri își consolidează poziția în familie sau la locul de muncă.

HOROSCOP RAC - Sunt și ei preocupați de bani marți și miercuri. Sunt foarte hotărâți să-i facă pe cont propriu. Și joi și vineri sunt zile minunate, însă rezultatele financiare și profesionare trec prin acte, depind de niște contracte.

HOROSCOP LEU - Săptămâna le aduce energie și avânt, sunt foarte motivați, orgolioși - țin cont doar de opiniile lor. Pot să deranjeze unele persoane, așa că ar trebui să evite conflictele. Joi și vineri sunt minunate din punct de vedere financiar.

HOROSCOP FECIOARĂ - Sunt foarte concentrate marți și miercuri să nu fie prinse pe picior greșit să nu li se reproșeze o greșeală. Joi și vineri sunt inspirate, au energie, au încredere în ele și chiar au rezultate.

HOROSCOP BALANȚĂ - Balanțele sunt preocupate de întâlniri sociale, de colectivitate. Marți și miercuri întâlniri cu prietenii sau se inspiră de la cineva și vor copia o idee. Au și planete bune în zona banilor.

HOROSCOP SCORPION - Scorpionii au multă autoritate marți și miercuri, trebuie să ia decizii, să se impună, să coordoneze pe toată lumea, să dea un model de eficiență. Câștigă bani, marți și miercuri. Joi și vineri se bazează și pe alții - au fler în modul în care trebuie să se adreseze publicului.

HOROSCOP SĂGETĂTOR  - Săgetătorilor săptămâna le aduce multe consfătuiri, discuții. Sunt mai mult cu ochii pe alții, în special marți și miercuri. Important e că din munca de joi și vineri ies bani, iar în weekend atenție la partenerul de viață.

HOROSCOP CAPRICORN - Capricornii sunt mai atenți la partener și ar fi bine să fie atenți la ce spune. Trebuie să fie atenți și la dorințe, la năzuințe, nemulțumiri, regrete sau dureri ale partenerului. Joi și vineri, o veste bună, poate pe calea actelor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Au întâlniri frumoase și cuceresc public sau determină diverse persoane să le susțină planurile sau proiectele. Sunt fascinanți și știu să-și scoată farmecul la suprafață, mai ales marți și miercuri. Câștigă bani fără să fac vreun efort.

HOROSCOP PEȘTI - Muncest mult, mai ales în prima jumătate a săptămânii. Sunt foarte bune mobilizați marți și miercuri și asta le aduce notorietate, faimă, succes, dar nu bani. Pentru joi și vineri, contacte foarte bune, poate semnează un contract, o înțelegere minunată. Atenție la sănătate și la cheltuieli.

×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close