Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 3 - 9 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o relație bună cu șefii, Capricornii sunt foarte sentimentali

HOROSCOP săptămâna 3 - 9 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o relație bună cu șefii, Capricornii sunt foarte sentimentali

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 3 - 9 februarie 2020.

HOROSCOP săptămâna 3 - 9 februarie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o relație bună cu șefii, Capricornii sunt foarte sentimentali
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    02 Feb 2020   •   09:14

HOROSCOP BERBEC - pot avea idei sclipitoare, mai ales marți și miercuri. Mintea le merge brici. Pot avea întâlniri unde conving, pentru că știu cum să pună problema. Joi și vineri accentul cade pe casă. Distracție în weekend.

HOROSCOP TAUR - Una din acele săptămâni în care își fac tot felul de calcule financiare. Au o relație foarte bună cu șefii în aceste zile. Joi și vineri au o problemă legată de acte. Atenție la facturi. În weekend pot primi musafiri.

HOROSCOP GEMENI - Își încarcă mai greu bateriile luni. Marți și miercuri sunt în formă. Au șanse să intre în contact cu persoane aflate la mare distanță și să impresioneze. Pot rezolva multe probleme prin discuții. Scurte călătorii în weekend.

HOROSCOP RAC - Marți și miercuri au de dezlegat niște enigme. Trebuie să scoată la lumină ceva ce le-a scăpat. Joi și vineri au autoritate și își fac dreptate. În weekend au parte de distracție.

HOROSCOP LEU - Luna este în creștere și forța leilor crește. Sunt implicați și nu pierd timpul. Miercuri e o zi bună pentru publicitate și întâlniri importante. Atenție la sănătate vineri! 

HOROSCOP FECIOARĂ - Succes la muncă. Pot primi un răspuns important. Miercuri e o zi plină de succes profesional. Miercuri sau joi au o întâlnire emoțională cu un prieten vechi. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP BALANȚĂ - Luni e vorba de bani. Un act important poate sosi miercuri sau joi. Au tot felul de idei, dezvoltă mai mult partea creativă. Weekend alături de prieteni.

HOROSCOP SCORPION - Efort fizic și intelectual luni. Nu trebuie să manipuleze pe nimeni, miercuri pot fi acuzați de asta. Pun la punct niște lucruri joi, în weekend rezolvă multe.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Pot câștiga bani de la începutul săptămânii. Vineri atenție la o cheltuială nejustificată. Posibile călătorii în weekend.

HOROSCOP CAPRICORN - Sunt foarte sentimentali luni. Fac bani miercuri și joi. Vineri au o relație delicată cu partenerul de viață, iar în weekend trebuie să-i acorde atenție.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Săptămâna aduce multe proiecte, pun în valoarea toate abilitățile lor. Joi și vineri pot fi zile delicate la locul de muncă. Atenție la partener în weekend.

HOROSCOP PEȘTI - Se concentrează la ce are de făcut pe viitor. Joi o zi importantă pentru destinul lor sentimental. În weekend muncă și servicii pentru cei din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close