Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 17 decembrie. Încearcă să nu te lași pradă disperării și gândurilor negative

Horoscopul zilei - 17 decembrie. Încearcă să nu te lași pradă disperării și gândurilor negative

Horoscopul zilei - 17 decembrie. Încearcă să nu te lași pradă disperării și gândurilor negative
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    17 Dec 2016   •   09:32

Berbec

Încearcă să nu te lași pradă disperării și gândurilor negative care, cu timpul, vor deveni o povară grea. Când rămâi singur cu tine, reflectă asupra anului care a trecut și fii sincer cu tine. Nu pune muzică, nu ieși pe afară, ci fii sincer cu tine. Doar așa vei putea trece de această perioadă dificilă.

Taur

Lasă latura ta distractivă și iubitoare să se desfășoare. Nu mai fi așa restrictiv cu emoțiile tale și găsește o cale pentru a exprima ceea ce simți cu adevărat. Mai în glumă, mai în serios, trebuie să punctezi persoanei iubite sentimentele pe care le ai de ceva timp pentru ea.

Gemeni

Gândurile tale pot fi împrăștiate pe parcursul zilei, dar emoțiile te vor cuprinde spre seară și te vor face mai vulnerabil. Fă-ți un plan pentru următoarele zile, dar ai grijă să fie ceva practic și realizabil. Nu cere imposibilul.

Rac

Dacă ai ceva de spus, spune cât mai repede, pentru că în curând vei simți nevoia de izolare și nu vei mai dori să socializezi cu nimeni. Preferi să adopți o atitudine sobră, impunătoare și să ai o perspectivă realistă asupra problemelor cu care te confrunți, comparativ cu ceilalți oameni, care sunt afectați de spiritul Sărbătorilor.

Leu

Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, vei obține mult mai ușor tot ce îți dorești și, mai mult, lucruri la care doar te-ai gândit și nu le-ai spus nimănui. Întâlnirile cu prietenii vor fi foarte intense pentru că veți aborda teme complexe care vă vor antrena în conversații profunde.

Citiți continuarea pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close