Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 8 aprilie. Apar discuţii tensionate cu toată lumea

Horoscopul zilei - 8 aprilie. Apar discuţii tensionate cu toată lumea

Horoscopul zilei - 8 aprilie. Apar discuţii tensionate cu toată lumea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    08 Apr 2017   •   08:13

Berbec
Nu te aştepta la compasiune şi înţelegere din partea celor din jurul tău. Oamenii trăiesc în lumea lor și sunt egoiști, ceea ce un e un lucru rău. Poţi încerca să îi faci să vadă şi punctul tău de vedere, însă va fi foarte dificil. 

Taur
Pot apărea discuţii tensionate cu toată lumea, iar prietenii vor încerca să te contrazică cu orice preţ pentru a te testa. Nu trebuie să cazi în capcană şi să te consideri inferior pentru că ai idei diferite. Acest lucru poate fi un test și pentru ei.

Gemeni
Vei avea parte de mici surprize, aşa că pregăteşte-te pentru orice. Nu te lăsa descurajat de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi care nu contează atât de mult. Priveşte în ansamblu, gândește pozitiv și ai încredere!

Rac
Evenimente neplanificate şi întâlniri neaşteptate cu oameni vor apărea pe parcursul acestor două zile, ceea ce îţi va trezi spiritul de aventură. Urcă într-un tren către o destinaţie necunoscută și distrează-te!

Leu
Este foarte important să ţii posesivitatea în frâu. Pentru a menţine relaţiile bune cu oamenii din jurul tău, va trebui să îi laşi să-şi trăiască vieţile cum îşi doresc. Ei nu îţi aparţin! Poate că ar trebui să fii singur și să reflecți asupra acestui lucru.

Citiți continuarea pe Jurnalul.ro
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close