Antena 3 CNN International News Accident la metrou în Kuala Lumpur, sunt peste 200 de răniţi

Accident la metrou în Kuala Lumpur, sunt peste 200 de răniţi

Peste 200 de persoane au fost ranite luni in Malaezia in coliziunea a doua garnituri de metrou intr-un tunel din apropiere de turnurile gemene Petronas din capitala Kuala Lumpur.

Accident la metrou în Kuala Lumpur, sunt peste 200 de răniţi
de Alexandra Ionescu    |    24 Mai 2021   •   21:59

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei locale 20.45 , când unul dintre trenuri, care nu avea pasageri, după ce fusese supus unor reparaţii, a intrat în plin într-un alt tren, în care se aflau 213 persoane şi care se deplasa în direcţia opusă pe aceeaşi linie, a declarat şeful poliţiei districtuale Mohamad Zainal Abdullah.

Patruzeci şi şapte de persoane au fost rănite grav şi 166 au suferit răni minore, a declarat el reporterilor. Impactul s-a produs într-o secţiune a tunelului aflat la circa 100 de metri de staţia KLCC aflată lângă turnurile Petronas.

″Încă investigăm incidentul, dar suspectăm că a existat o greşeală de comunicare între centrul de control al operaţiunilor cu trenuri”, a mai spus Mohamad Zainal Abdullah, potrivit CNN.

În înregistrările video şi în fotografiile de la incident postate pe reţelele de socializare pot fi văzuţi mai mulţi navetişti care sângerează şi geamuri sparte în garniturile de metrou, operate de Prasarana Malaysia Berhad.

×
Subiecte în articol: accident metrou kuala lumpur Malaezia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Factura electronică devine obligatorie pentru toți comercianții
x close