Antena 3 CNN International News Britney Spears, conflict cu sora ei mai mică pe rețelele de socializare

Britney Spears, conflict cu sora ei mai mică pe rețelele de socializare

Britney Spears a arătat că nu este deloc fericită că sora ei mai mică a lansat o carte în care discută despre relația lor tumultoasă. Jamie Lynn Spears a răspuns acuzațiilor, chiar pe rețelele de socializare.

Britney Spears, conflict cu sora ei mai mică pe rețelele de socializare
Sursa foto: CNN
de Cerasela Stafie    |    15 Ian 2022   •   15:22

Jamie Lynn Spears a vorbit despre noua ei carte ”Things I Should Have Said”, în cadrul unui interviu pentru ”Good Morning America”. 

Britney a comentat apariție surorii ei, spunând că l-a urmărit cu ”febră” de 40 de grade: ”m-am uitat la telefon și văd că sora mea a făcut un interviu pentru a-și promova cartea... Am urmărit-o cu o febră 104 F (40 Chelsius) și a fost, de fapt, drăguț să am o febră atât de mare pentru că ar fi trebuit să nu-mi pese ", a scris ea pe Twitter, într-o serie de mesaje.

În memoriile lui Jamie Lynn Spears, ea descrie comportamentul surorii ei uneori drept ”paranoic” și ”eratic”.

Spears a contestat amintirile surorii ei: „ea nu a fost niciodată în preajma mea acum 15 ani. Deci, de ce vorbește despre asta dacă nu vrea să vândă o carte pe seama mea??”

Sora ei a răspuns mesajelor: ”urăsc să o dezamăgesc pe sora mea, dar cartea nu este despre ea. Nu pot să schimb faptul că și eu m-am născut Spears și că unele dintre experiențele mele o implică pe și pe ea”.

”Am muncit din greu încă de înainte să fiu un adolescent și mi-am construit cariera, în ciuda faptului că sunt doar sora mai mică a cuiva”, a scris ea.

”Nu există părți și nu vreau dramă, dar îmi spun adevărul pentru a-mi vindeca trauma, astfel încât să pot închide acest capitol și să merg mai departe și mi-aș dori ca sora mea să poată face la fel. Indiferent de ce urmează, o voi iubi mereu pe sora mea mai mare și voi fi aici pentru ea. Este timpul să pun capăt haosului nesănătos care mi-a controlat viața atât de mult timp," a adăugat.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close