Antena 3 International News La bine și la rău: povestea gâscanului Arnold și a Ameliei, perechea lui, a devenit virală pe internet

La bine și la rău: povestea gâscanului Arnold și a Ameliei, perechea lui, a devenit virală pe internet

de Alexandra Ionescu    |    23 Iul 2021   •   17:51
La bine și la rău: povestea gâscanului Arnold și a Ameliei, perechea lui, a devenit virală pe internet
Sursa foto: Facebook/Jennifer Jackson

Povestea de dragoste din Cape Cod înduioșează și cele mai reci inimi. Două gâște sălbatice nu au putut fi despărțite nici chiar atunci când una dintre ele a trebuit să sufere o operație la picior.

Două gâște sălbatice nu au putut sta departe una de alta, nici chiar după ce o rană la picior l-a trimis pe gâscanul Arnold în sala de operație.

Personalul de Cape Wildlife Center din Barnstable au observat o pereche de gâste dintre care una șchiopăta și cădea din cauza unei răni la picior provocate de o mușcătură de țestoasă.

Au descoperit că este o fractură și că e nevoie de operație. 

Dar nu s-au așteptat la ce a urmat. Când se pregăteau să îl sedeze pe gâscanul Arnold ,” am auzit un fel de bătaie la ușa din față, și am descoperit-o pe partenera bolnavului încercând disperată să intre în clinică”,a spus Zak Mertz directorul executiv al Centrului.

”Nu glumesc, a stat acolo pe toată durata procedurii. Îl urmărea ca un șoim. Sau, presupun, ca o gâscă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

40 de minute mai târziu, o dată ce operația a fost finalizată, l-au mutat pe Arnold lângă ușă, în timp ce era conectat la aparatul de oxigen.

Când gâscanul s-a trezit, partenera lui a început să-l piguleaască.

Masculul este bine, și în câteva săptămâni se va putea întoarce în sălbăticie. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close