Antena 3 CNN International News Suspect de uciderea unui copil, un bărbat apucă arma unui polițist în camera de interogatoriu, în Nevada. Imagini cu impact emoțional

Suspect de uciderea unui copil, un bărbat apucă arma unui polițist în camera de interogatoriu, în Nevada. Imagini cu impact emoțional

Interogarea unui suspect într-un caz de crimă a luat o turnură periculoasă, după ce individul a pus mâna pe pistolul unei polițiste.

Suspect de uciderea unui copil, un bărbat apucă arma unui polițist în camera de interogatoriu, în Nevada. Imagini cu impact emoțional
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2021   •   06:30

În data de 11 mai, Terrell Tavoris Rhodes se afla de circa 20 de minute în camera de interogatoriu a poliței metropolitane din Las Vegas.

Potrivit ofițerilor, suspectul tocmai își mărturisise crima.

Rămas singur, Rhodes a început să strige "Lăsați-mă să ies", în timp ce încerca să-și elibereze mâinile de cătușe.

Doi detectivi - un bărbat și o femeie - au intrat pentru a încerca să-l calmeze însă bărbatul s-a urcat pe scaun, s-a întins peste masă și a reușit să scoată din toc arma femeii.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum cei doi detectivi se luptă cu suspectul și încearcă să-l deposedeze de armă.

Le vin în ajutor alți doi polițiști. Cei patru reușesc, în cele din urmă, să-l imobilizeze pe Rhodes și să recupereze arma înainte ca aceasta să se declanșeze și să rănească pe cineva.

Imaginile următoare sunt din categoria celor cu impact emoțional.

Acuzat că a omorât în bătaie un copil de doi ani

Terrell Rhodes (foto, galerie) este acuzat că l-a omorât în bătaie pe Amari Nicholson, fiul în vârstă de doi ani al partenerei sale.

Micuțul s-a făcut "vinovat" că i-a udat pantalonii bărbatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta din urmă a mărturisit că l-a lovit pe copil "până s-a învinețit și a încetat să mai respire".

Ulterior, a încercat să ascundă cadavrul.

Un judecător a respins eliberarea lui Rhodes pe cauțiune iar procurorii iau în calcul să ceară pedeapsa cu moartea în cazul său.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close