Antena 3 CNN Life Cum să alegi accesoriile de păr pentru o nuntă pe plajă perfectă

Cum să alegi accesoriile de păr pentru o nuntă pe plajă perfectă

Organizarea unei nunți reușite pe plajă implică multă muncă și cooperare din partea partenerilor. Fiecare trebuie să depună eforturi pentru ca totul să iasă bine. Orice detaliu contează, pentru ca evenimentul să fie unul despre care să își aducă aminte cu încântare toți invitații.

Cum să alegi accesoriile de păr pentru o nuntă pe plajă perfectă
Sursa foto: storyblocks.com
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2020   •   17:12

Ținuta ta este unul dintre punctele în care ai o mare libertate de a decide. Modul în care alegi să apari, când să spui „da” lângă mare depinde doar de tine. Poate ai ajuns deja în punctul în care ai cele mai importante aspecte deja puse la punct. Mai rămân accesoriile care să se armonizeze perfect cu rochia, pantofii și buchetul. Deși sunt ultimele pe lista de alegeri de făcut, nu înseamnă că sunt mai puțin importante.

Iată cum să alegi cele mai frumoase accesorii pentru păr pentru nunta ta pe plajă!

  • Ține cont de stilul personal

Când vine vorba de accesoriile de păr, nu trebuie să te simți îngrădită de opțiunile convenționale. Există o mulțime de alternative care să te ajute să-ți exprimi mai bine stilul personal și pe cel al nunții și chiar personalitatea. Variantele din metal cu model vegetal sau florile se potrivesc de minune, dacă ești o fire mai romantică sau visătoare.

Dacă vrei să ieși din tipare, poți să alegi o piesă statement pentru care miresele nu optează de obicei. Dacă ai o nuntă pe plajă, o opțiune sunt accesoriile care se potrivesc cu cadrul natural, ca să arăți și mai mult cât de specială este o astfel de locație.

  • Ține cont de coafura aleasă

Accesoriile pentru păr trebuie să fie potrivite și pentru coafura aleasă. Cel mai bine din acest punct de vedere este să le cumperi de-abia după ce ai decis cum îți vei aranja părul. E necesar să decizi și unde vor fi plasate accesoriile, pentru că acestea diferă, ca să se adapteze diverselor opțiuni.

Și tipul de păr este important. Dacă acesta este mai subțire și fragil, e indicat să nu alegi ceva greu, care ar putea să cadă sau să se miște de-a lungul zilei, mai ales că pe plajă e umiditate și poate adia briza.

  • Ia în considerare rochia de mireasă aleasă

Pentru că rochia de mireasă este partea principală a ținutei, de la ea trebuie să pornească celelalte alegeri, pe care le faci. Îți recomandăm ca rochia să fie mai degrabă simplă, fără multe detalii, încât să ai o libertate mai mare în alegerea accesoriilor pentru păr.

Culoarea rochiei e de luat în considerare și când vrei să optezi pentru ceva în culori mai neobișnuite. Varianta cea mai populară este argintiul, dar sunt la modă și opțiunile aurii sau în nuanțe de opal.

Organizarea nunții pe plajă implică mult timp și multă putere de concentrare din partea echipei care se ocupă de eveniment. Trebuie să iei în considerare orice detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea. La fel este și în cazul ținutei de mireasă. Diferitele părți, rochia, pantofii, accesoriile de păr și bijuteriile, formează un tot care e nevoie să se armonizeze, inclusiv cu locația inedită. Știind câteva aspecte, poate fi mai ușor să iei deciziile pentru un look pe care îl vor admira toți invitații.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close