x close

Aceasta este culoarea anului 2018. Trimite la „misterele cosmosului” şi „invită la reflecţie”

de M.Z.    |    01 Ian 2018   •   17:18
Aceasta este culoarea anului 2018. Trimite la „misterele cosmosului” şi „invită la reflecţie” 418 Galerie foto (1) Foto: pixabay.com

„Ultra violet” a fost stabilită drept culoarea anului 2018 de către Institutul Pantone, care o descrie drept „provocatoare”, „invitând la reflecţie” şi reprezentând individualitatea şi spiritualitatea.

Potrivit companiei, această culoare face aluzie la misterele cosmosului şi la necunoscut, după ce culoarea anului 2017 a fost „verdele proaspăt“, potrivit news.ro.

„Trăim într-o lume în care este nevoie de inventivitate şi imaginaţie. Acea inspiraţie pentru creaţie cu care este asociată culoarea Pantone 18-3838 ultra violet, care ne ridică nivelul de conştientizare şi potenţialul. De la explorarea noilor tehnologii şi a unei părţi mai mari din galaxie, la exprimarea artistică şi reflecţia spirituală, culoarea violet reprezintă ceea ce urmează să vină”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului.

În fiecare an, experţii în culoare de la Pantone Colour Institute stabilesc culoarea anului făcând analize în domenii precum design, film, gastronomie, modă, artă şi divertisment, precum şi în ceea ce priveşte materialele, turismul, sportul şi tehnologia.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati