Antena 3 CNN Life Ai văzut acest fruct ciudat în supermarket? Iată ce trebui să știi despre el

Ai văzut acest fruct ciudat în supermarket? Iată ce trebui să știi despre el

Ai văzut acest fruct ciudat în supermarket? Iată ce trebui să știi despre el
31 Mar 2017   •   12:49

Denumită în cultura indiană Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atenţia lumii prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active a fructelor şi frunzelor sale.

Conţinutul de 18 amino-acizi indispensabili vieţii, alături de o serie de minerale importante, explică pe bună dreptate poziţionarea ca plantă sacră a multor culturi asiatice. Denumirea fructului Noni semnifică viaţă lungă. Întrebuinţarea sa este milenară, fructul Noni fiind utilizat de indigeni cu 2.000 de ani în urmă pentru a vindeca diverse boli, în timp ce indienii foloseau planta Noni drept o substanţă de echilibrare şi stabilizator al sănătăţii corpului şi o cultivau în toate teritoriile nou descoperite.

Beneficiile fructului

- ameliorarea simptomelor depresiei
- combaterea radicalilor liberi şi a îmbătrânirii
- întărirea sistemului imunitar
- regularizarea ritmurilor biologice şi somnului
- regularizarea metabolismului
- dobândirea de mai multă energie şi o mai bună stare de bine psiho-fizică
- atenuarea simptomelor alergice
- îmbunătăţirea problemelor pielii

Un miracol al naturii

Noni conţine o serie de minerale importante, precum potasiu, fier, magneziu, zinc, seleniu şi germaniu, care completează necesarul zilnic. Aminoacizii şi mineralele sunt completate de o serie de substanţe active care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor.
O parte din efectele benefice ale fructului Noni sunt proprietăţile antibacteriene, tratamentul insomniilor, scăderea hipertensiunii, normalizarea funcţiilor metabolismului şi fortifierea organismului. De asemenea, Noni este utilizat cu succes pentru a combate multe dependenţe şi acţionează în mod sigur împotriva dependenţei de fumat, prin inhibarea dependenţei de nicotină. Cele mai importante indicaţii ale plantei sunt în tratamentul cancerului, al diabetului, artrite, depresii, alergii şi hipertensiune.

Îmbunătăţeşte sistemul imunitar

Noni îmbunătăţeşte sistemul imunitar prin substanţele sale care cresc capacitatea celulelor albe sangvine de a distruge celule canceroase. O altă constatare medicală demnă de menţionat este aceea că Noni inhibă formarea vaselor de sânge care hrănesc ţesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneză), având o capacitate sinergică de creştere a acţiunii citostaticelor şi a interferonului.

Sucul natural regenerează celulele corpului

Adevăratul suc de Noni trebuie să fie în concentraţie de 100%. Pe piaţă există numeroase varietăţi de suc Noni, dar unele produse au în componenţă doar extract de Noni sau pulbere şi nu sunt 100% naturale, deoarece mai conţin apă sau agenţi de îngroşare.

Sucul de Noni natural conţine o substanţă cu adevărat preţioasă: xeronina, care permite celor trei miliarde de celule care compun organismul uman să se regenereze. Fiinţa umană are nevoie de xeronină pentru ca celulele sale să-şi păstreze sănătatea, iar cantitatea de xeronină din fructele Noni este de 800 de ori mai mare decât cea prezentă în ananasul comercializat în mod obişnuit.

Cum se administrează

Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineaţa şi seara, preferabil pe stomacul gol. Noni poate fi luat ca atare sau poate fi diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. După deschidere păstrează flaconul în frigider şi consumă tot conţinutul în 20 de zile. Prezenţa depunerilor garantează caracterul natural al produsului. Înainte de folosire, flaconul se agită.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close