Antena 3 Life Atenție mare! Otrava care provoacă boli grave și cancer! Celebrul prof. dr. Alin Scarlat trage semnalul de alarmă

Atenție mare! Otrava care provoacă boli grave și cancer! Celebrul prof. dr. Alin Scarlat trage semnalul de alarmă

de Anca Andrei    |    25 Iul 2020   •   21:20

Profesorul Alin Scarlat este unul dintre cei mai renumiți medici militari ai României la ora actuală. Acesta și-a dedicat ultimii ani cercetării și a scris numeroase tratate, dar și nouă cărți excepționale în care, printre altele, explică și cum poate fi prevenit cancerul, dar și orice boală în general.

Invitat la Voi cu Voicu, doctorul care a absolvit Facultatea de Medicină Generală IMF Cluj-Napoca în anul 1983 cu media de licență 10, a spus că cele mai multe boli sunt generate de frică.

"Frica este cea mai negativă trăire pe care o poate trăi omul și are aceeși amplitudine ca și iubirea, doar că este cu minus. Frica nu se tratează cu medicamente. Trebuie doar să ne încărcăm cu iubire", a explicat medicul Alin Scarlat. Frica este otravă pentru trup, suflet și minte.

"Cât timp Dumnezeu este cu tine, nu ai de ce să te temi", a subliniat acesta, care a insistat că sunt enorm de multe boli provocate de frică.

"Cea mai sigură metodă de detoxifiere a organismului este postul", a mai spus medicul, care a enumerat și factorii de risc în cancer.

Factorii de risc în cancer

"Majoritatea tumorilor au stări precanceroase și descoperite la timp se vindecă relativ ușor. Alimentația, medicamentele, alcoolul, tutunul și radiațiile sunt principalii factori, care cumulați duc la apariția cancerului", a explicat profesorul Alin Scarlat, care a avertizat că radiațiile din saloanele de înfrumusețate pot face foarte mult rău.

De asemenea sunt și mulți viruși care lăsați netratați duc la cancer. Cel hepatic și helycobacter pylori sunt doar două exemple date de renumitul profesor.

Somnul are și el un rol foarte important pentru regenerarea organismului. Trebuie să dormim 8 ore sau chiar și mai puțin, dar să ne odihnim, spune medicul.

Autostresul ne îmbolnăvește

"Apa vie e un tratament la îndemână oricui. Somnul ne aduce cel mai important echilbru în organism", a insistat Alin Scarlat, care a atras atenția și asupra autostresului, care ne îmbolnăvește.

"Autostresul ne îmbolnăvește. Sunt foarte puține situații în viață pentru care merită să ne stresăm. Când începi cu aoleu, la aoleu ajungi. Stresul induce virbrații negative în suflet și minte. Și tutunul adune vibrații la fel de negative ca și frica și stresul", a explicat profesorul Alin Scarlat.

"Bolile apar mereu datorită tulburărilor din suflet. Niciodată să nu tratezi trupul înaintea sufetului. Boala este o dizarmonie între trup, suflet și minte. Toate sunt purtătoare ale particulelor lui Dumnezeu. Orice tulburare în suflet are reverberație în minte și trup", a fost concluzia acestuia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close