Antena 3 Life Descoperire fabuloasă despre bărbații cu chelie. De acum îi vei privi altfel

Descoperire fabuloasă despre bărbații cu chelie. De acum îi vei privi altfel

21 Mai 2017   •   19:20
Descoperire fabuloasă despre bărbații cu chelie. De acum îi vei privi altfel foto: Pixabay.com

Bărbații care au chelie au un aspect mai inteligent și masculin, conform studiilor. Iată care sunt celelalte avantaje ale bărbaților care au chelie și ce au în comun bărbații care se află în această categorie!

Bărbații cu chelie sunt văzuți adesea ca persoane dominante și de succes de toată lumea din jurul lor, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania. Omul de știință Albert E. Mannes a efectuat un studiu în anul 2012, cu ajutorul unui eșantion de 59 de persoane.

Acesta a vrut să afle modul în care reacționeză oamenii la bărbații care au chelie, arătându-le acestora o serie de imagini. Participanții la studiu au privit fiecare fotografie de două ori - o dată cu un bărbat cu o podoabă capilară bogată și o dată cu același bărbat cu chelie. Participanții au raportat că erau de părere că bărbații cu chelie aveau o imagine mai dominantă și mai puternică.

Continuarea, pe Eva.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close