Antena 3 CNN Life Cauți baterii de bucătărie de calitate? Descoperă top 5 lucruri pe care să le iei în considerare!

Cauți baterii de bucătărie de calitate? Descoperă top 5 lucruri pe care să le iei în considerare!

Te-ai săturat de felul în care arată bucătăria ta și vrei să faci o schimbare în acest sens? Caută să investești în produse de calitate, care să fie în primul rând rezistente și apoi interesante că design în același timp.

Cauți baterii de bucătărie de calitate? Descoperă top 5 lucruri pe care să le iei în considerare!
de Alexandra Dima    |    24 Mar 2021   •   23:00

De exemplu, atunci când vrei să cauți baterii bucatarie, le poți alege în funcție de câteva elemente extrem de importante. Dacă nu șții care sunt acestea, le poți descoperi foarte ușor citind rândurile de mai jos. 

Ce tipuri de baterii bucătărie ai la dispoziție?

În funcție de modul în care sunt concepute, bateriile de bucătărie dintre care poți alege pot fi de mai multe tipuri:
·       fixe – acestea sunt modelele clasice, permițându-ți să muți direcția jetului de apă cu ajutorul pipei în funcție de locul în care ții vasele atunci când le speli;
·       retractabile (cu dus) – bateriile au fost gândite astfel încât dușul retractabil să îți vină în ajutor atunci când vrei să cureți oale mari;
·       cu senzor – astfel de modele sunt excelente pentru ține, mai ales datorită faptului că te ajută să economisești cât mai mult, iar factura la apă va fi mai mică decât dacă ai avea o baterie fixă, pe care trebuie să o acționezi manual.

Din ce materiale sunt realizate bateriile de calitate?

În ciuda faptului că pe piață vei găsi o gamă extrem de largă de baterii pentru bucătărie, este esențial să știi că cele mai bune sunt întotdeauna realizate din următoarele materiale:
·       inox – asigură calitate pe termen lung, fiind un material ce rezistă foarte bine împotriva coroziunii. Mai mult, bateriile lucrate din inox au capacitatea de a rezista și la temperaturi extreme și nu alterează proprietățile apei, oferindu-ți posibilitatea de a o folosi atât pentru băut, cât și pentru gătit;
·       alamă – bateriile lucrate din alamă sunt extrem de populare datorită prețurilor avantajoase, dar și pentru că sunt disponibile în extrem de multe modele.

Modelele cu pipă pivotantă, excelente pentru o utilizare ușoară

În ceea ce privește bateriile de bucătărie, mai trebuie să iei în considerare și faptul că cele cu pipă pivotantă se află printre cele mai populare și mai căutate de pe piață. Având în vedere că este vorba despre un spațiu pe care îl folosești frecvent, unde gătești și ai nevoie de utilitate, este esențial să poți mișcă pipa după cum ai nevoie.
De exemplu, cu ajutorul acestor tipuri de modele, poți schimba direcția jetului de apă după bunul plac. Cele mai bune dintre baterii se pot roti până la 210 grade, ușurându-ți munca atunci când speli vase ori vrei, pur și simplu, să le clătești.

Înălțimea ideală

Când vine vorba despre înălțimea bateriilor de bucătărie, ea trebuie aleasă în funcție de dimensiunea chiuvetelor. Este important ca jetul de apă să curgă direct pe vase, pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei, însă nu trebuie să fie foarte aproape de acestea.
Dacă pentru chiuvetele mari sunt recomandate bateriile mai înalte, pentru modelele mai micuțe sunt mai bune bateriile ușor mai scunde.

Design

Simple, clasice, cu linii frumos curbate sau vintage, în culori cromate atent alese, bateriile sunt diverse și când vine vorba despre design-ul caracteristic. Imaginează-ți cum ți-ai dori să arate bucătăria ta după ce o renovezi complet, pentru a-ți da seama care ar fi cea mai bună baterie! Dacă ai prefera o bucătărie modernă, în pas cu moda actuală, atunci potrivite sunt bateriile argintii sau cele negre, care vin în completarea chiuvetei foarte bine.
Consultând Baterii-lux.ro ai șansă de a vedea foarte multe modele de baterii de bucătărie cât și baterii baie: astfel poți compara obiectele pe care le ai la dispoziție și îți poți crea o părere pertinentă despre cea mai bună varianta pentru ține!

Date de contact:
E-mail: [email protected]
Telefon: 0721482872

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close