Antena 3 CNN Life Nu rata acest Black Friday! Acum este timpul să te răsfeți

Nu rata acest Black Friday! Acum este timpul să te răsfeți

Viața poate deveni destul de complicată în acest moment. Așadar, tot ce trebuie să faci acum este să te relaxezi. Încearcă să scapi de stres și să renunți la anxietate. Și mai ales încearcă să nu-ți mai găsești scuze. Fii egoist și începe să te pui pe tine pe primul plan. Meriți asta!

Nu rata acest Black Friday! Acum este timpul să te răsfeți
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2020   •   21:05

Transformă acest Black Friday într-o experiență luxoasă de auto-îngrijire împreună cu FOREO. Prezintă-i pielii tale pulsațiile iconice T-sonic și tehnologia noastră remarcabilă de hiperinfuzie și privește cum aceasta va radia. Este mai ușor ca niciodată. Deoarece cu instrumentele de nivel profesional vei obține rezultate profesionale. Acum, totul din confortul propriei case.

Acest Black Friday îți aduce cea mai largă gamă de produse reduse de până acum, există produse reduse pentru fiecare îngrijire a pielii de care ai nevoie.

Liniile fine își iau la revedere cu modul anti-îmbătrânire al dispozitivului LUNA 3 împreună cu terapia cu lumină LED al lui UFO 2. Acneea și petele dispar atunci când cureți cu gama LUNA sau pulsezi lumină pe ele cu ESPADA.

IRIS înlătură cearcănele, păstrând în același timp zona de sub ochi proaspătă și radiantă. Și nu în ultimul rând, periuțele noastre de dinți ISSA sunt întotdeauna acolo pentru a te asigura că ai cel mai strălucitor și sănătos zâmbet. Cu toții avem nevoie disperată de un răsfăț adecvat. De acum înainte, răsfață-te ca un profesionist!

În această perioadă în care este de preferat să rămânem acasă, cumpărăturile online sunt cea mai bună alegere, iar FOREO vă livrează la ușă. Mai mult, toate dispozitivele FOREO sunt fabricate din silicon ultraigienic și igienizate înainte de expediere.

Rămâi conectat de acest Black Friday, deoarece pentru prima dată, cea mai nouă generație din gama LUNA & UFO FOREO sunt reduse cu până la 35%. Nu ratata ocazia de a cumpăra LUNA 3, UFO 2 și UFO mini 2 la cele mai bune prețuri de pe https://www.foreo.com/black-friday

Conectează-te cu adresa de e-mail și obține ocazia unică de a fi primul care află ofertele.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close