Antena 3 CNN Life Cât noroc ai în viață, în funcție de culoarea ochilor

Cât noroc ai în viață, în funcție de culoarea ochilor

Cât noroc ai în viață, în funcție de culoarea ochilor
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Mai 2019   •   19:39

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, dar cat de multe putem citi de fapt in ei? Ei bine, putem citi destul de multe, caci fiecare culoare a ochilor este asociata cu anumite trasaturi de personalitate si implicit, cu anumite predispozitii in viata care pot influenta norocul fiecaruia.

Ochi albastri

Persoanele care au ochi albastri ar trebuie sa se considere foarte norocoase in primul rand pentru ca au acea culoare a ochilor dupa care tanjeste majoritate! Dincolo de acest lucru, oamenii cu ochi albastri au un spirit tanar, caci aceasta culoare este asociata adesea, in minte celorlalti, cu tineretea. Cu cat oamenii din jur te considera tanar, cu atat asimilezi si tu mai mult aceasta stare de spirit si te comporti ca atare.

Mai mult, oamenii cu ochi albastri sunt foarte rasfatati si apreciati fizic in copilarie si adolescenta, rudele si apropiatii laudand adesea aceasta trasatura fizica. Pe acest fond, persoanele cu ochi albastri se bucura de noroc mai ales in prima parte a vietii, in adolescenta, cand toate lucrurile par sa fie in favoarea lor.

Continuarea, pe BZI.ro.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close