Antena 3 CNN Life Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viața întreagă din cauza greșelii lor 

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viața întreagă din cauza greșelii lor 

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viața întreagă din cauza greșelii lor 
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Aug 2018   •   12:00

O femeie din Iowa, SUA, pretinde că un doctor i-a îndepărtat incorect rinichiul, iar intervenția chirurgicală greșită a dus la o boală incurabilă.

Dena Knapp spune că ar fi trebuit să facă o operație pentru a-și îndepărta o glandă suprarenală și o formațiune pe data de 5 octombrie 2016. În schimb ea susține că dr. Scott Baker i-a înlăturat rinichiul sănătos, iar acum îl dă în judecată. 

Knapp spune că are acum o boală incurabilă și progresivă în rinichiul rămas și suferă de durere, oboseală, depresie și tulburări emoționale.

Potrivit plângerii, departamentul de patologie al Spitalului Avera McKennan i-a spus lui Baker a doua zi după intervenția chirurgicală că nu a îndepărtat glanda sau masa care se afla chiar deasupra rinichiului și în schimb, i-a îndepărtat rinichiul cu totul. Cu toate acestea, Baker a pretins pe 7 octombrie că nu a auzit nimic din partea spitalului.

Patru zile mai târziu, Baker i-ar fi spus lui Knapp  că nu a "extras totul", iar o parte a glandei suprarenale era încă în corpul ei, necesitând o a doua operație. Knapp a decis să efectueze a doua intervenție chirurgicală pentru a elimina glanda la Clinica Mayo din Rochester.

Knapp nu a reușit să țină pasul cu ritmul anterior de viață și că "a avut nevoie de servicii de înlocuire pentru a își curăța și menține casa, cu costul trecut și viitor necesitând să fie determinat".

Sursă: HEALTH 
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close