Antena 3 CNN Life Ce au început să mănânce românii ca să nu le incărunțească părul! Sigur nu știai asta!

Ce au început să mănânce românii ca să nu le incărunțească părul! Sigur nu știai asta!

Ce au început să mănânce românii ca să nu le incărunțească părul! Sigur nu știai asta!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
08 Noi 2018   •   14:46

Specialistii spun ca parul are nevoie de proteine, glucoza, vitamine si minerale pentru a fi cat mai sanatos.

Cu alte cuvinte, faptul ca parul se albeste, varfurile sunt despicate sau aparitia matretii ar putea fi semne ca din dieta ta lipsesc subtante nutritive cheie, potrivit Daily Mail.

Nucile sunt bogate in biotina (vitamina B7), vitamina E si uleiuri omega. „Acestea contin si urme de cupru. Acest mineral are rol in producerea de melanina, pigmentul care ofera culoare parului”, sustine specialistul Madeleine Preston. Lipsa de cupru este o cauza a albirii parului.

Sara Allison recomanda quinoa pe motiv ca aceasta contine aminoacizi, precum lizina, care ajuta in lupta impotriva caderii parului. Tot pentru caderea si subtierea firului de par este recomandata lintea.

 

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close