Antena 3 Life Ce spune culoarea hainelor despre tine. Atenție la violet!

Ce spune culoarea hainelor despre tine. Atenție la violet!

20 Sep 2017   •   11:23
Ce spune culoarea hainelor despre tine. Atenție la violet!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Culorile pot avea un efect negativ sau benefic, pot stimula sau dezamagi, pot avea chiar caracter masculin sau feminin. Culorile din aura, ofera indicatii pretioase asupra personalitatii, a starii de spirit, a maturitatii sau sanatatii individului. Fiecarei persoane i se potrivesc doar anumite culori, deoarece fiecare culoare potenteaza cate un tip de personalitate.

CULOAREA ROZ

Rozul este culoarea compasiunii, iubirii si puritatii, fiind cea mai romantica si afectiva culoare. Totodata, rozul este si culoarea iubirii neconditionate si a sexualitatii reflectand bucurie, confort si un puternic sentiment de protectie. Rozul in aura indica o persoana cu caracter linistit, modest, care iubeste arta si frumusetea. Aceasta culoare folosita des imbunatateste relatiile cu ceilalti, intareste energia personala, sporeste motivatia si aduce credinta ca orice este posibil. De asemenea, aduce increderea in sine, toleranta, iertare si pretuire de sine. In functie de nuanta, rozul poate reflecta, de asemenea, lipsa de maturitate, in special nuantele tulburi, si tendinta catre minciuna.

Continuarea, pe horoscop.ha-ha.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close