x close

Charlie Sheen, afirmație-șoc: În ziua când am fost diagnosticat cu HIV, am vrut să „înghit” un glonț

de A.M.P    |    11 Ian 2017   •   22:54
Charlie Sheen, afirmație-șoc: În ziua când am fost diagnosticat cu HIV, am vrut să „înghit” un glonț  482 Foto: Charlie Sheen/Facebook

Actorul Charlie Sheen a detaliat în cadrul emisiunii Good Morning America aspecte ale luptei sale cu virusul HIV, scrie Agerpres, care citează presa americană.

”În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț”, a spus actorul la emisiunea lui Michael Strahan despre momentul în care a aflat că are această maladie.

”Însă mama mea era acolo și nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăța acea mizerie. Apoi, s-a întâmplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile și mi-au spus să merg acasă și că o să continui să trăiesc”, a povestit actorul.

”Dacă aș fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici”, a continuat Sheen care a explicat că în prezent privește HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alții.

El a mai spus că este mulțumit de faptul că este implicat într-un studiu al agenției Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma să obțină aprobarea de a fi vândut pe piață.

Charlie Sheen a anunțat că este seropozitiv în noiembrie 2015, la patru ani după ce a fost diagnosticat cu HIV.

 

Citeşte mai multe despre:

Charlie Sheen HIV glont
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati