×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine

de 28 Noi 2017   •   16:27
Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine 132

Aceasta prajitura este simpla si rapida si poate fi consumata fara probleme in perioada postului. Poate inlocui cu succes orice prajitura.

Ingrediente: ½ Kg aluat de paine, 250 g zahar, 50 mL ulei, 200 g margarina.

Cum sa faci aluatul de paine

Ingrediente: 1 Kg faina, 20 g drojdie, 10 g zahar, 15 g sare, 50 mL sare.

Mod de preparare aluat de paine: Inainte de folosire faina se va cerne. Intr-un castron se va prepara in prealabil plamadeala, pentru activarea drojdiei, din 100 g faina, drojdia si zaharul inmuiate cu apa calduta, pana la consistenta unei smantani. Drojdia nu se va opari deoarece isi pierde calitatile. Plamadeala se lasa sa creasca la caldura. Continuarea AICI.

Gazduire web
Campanii SMS
sati