Antena 3 CNN Life Culinar Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine

Prajitura saracului, de post - Se face din patru ingrediente ieftine

<1 minut de citit Publicat la 16:27 28 Noi 2017 Modificat la 16:27 28 Noi 2017
o_1c01gcuq3bposbi1pp9de97up8.jpeg
Sursa foto: Pixabay

Aceasta prajitura este simpla si rapida si poate fi consumata fara probleme in perioada postului. Poate inlocui cu succes orice prajitura.

Ingrediente: ½ Kg aluat de paine, 250 g zahar, 50 mL ulei, 200 g margarina.

Cum sa faci aluatul de paine

Ingrediente: 1 Kg faina, 20 g drojdie, 10 g zahar, 15 g sare, 50 mL sare.

Mod de preparare aluat de paine: Inainte de folosire faina se va cerne. Intr-un castron se va prepara in prealabil plamadeala, pentru activarea drojdiei, din 100 g faina, drojdia si zaharul inmuiate cu apa calduta, pana la consistenta unei smantani. Drojdia nu se va opari deoarece isi pierde calitatile. Plamadeala se lasa sa creasca la caldura. Continuarea AICI.

Ştiri video recomandate
×

Fanatik

Antena Sport

Observator News

Parteneri
x close