x close

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele

de M.Z.    |    21 Dec 2018   •   15:10
REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cum se face corect toba? Trebuie să știe toate gospodinele 418 Pixabay

REȚETĂ de TOBĂ. Toba de porc este un preparat nelipsit de pe masa de Crăciun. La prepararea tobei de casă se folosesc în principal: cap, urechi, limbă, şorici, slănină, toate de la porc. Amestecul fiert cu mirodenii este "îmbrăcat" într-un stomac de porc. Produsul final se prezintă ca un preparat de porc în aspic.

REȚETĂ de TOBĂIngrediente:
- 1 bucată stomac de porc
- ½ bucată cap de porc
- 2 bucăți urechi de porc
- 2 bucăți limbă de porc
- 125 grame slănină
- 200 grame şorici
- câteva boabe ienibahar
- 2-3 foi dafin
- 2-3 căței usturoi
- 1 linguriță coriandru
- sare (aproximativ 10 g/l apă)

Mod de preparare, pe Delicatesa.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati