Antena 3 CNN Life Cum să îți cureți casa în mod natural. Renunță la produsele toxice din magazine

Cum să îți cureți casa în mod natural. Renunță la produsele toxice din magazine

Cum să îți cureți casa în mod natural. Renunță la produsele toxice din magazine
Sursa foto: Sursă: Pixabay
23 Noi 2019   •   15:36

Produsele de curățat care se găsesc în magazine pot fi toxice și dăunătoare pentru sănătate. Persoanele cu alergii sunt predispuse la efectele adverse ale acestor produse, și se manifestă prin tuse, strănutat și ochi înlăcrimați. Din fericire există soluții naturale pentru o casă curată și strălucitoare: 

1. Folosește un spray preparat în casă din oțet și apă. Amestecă cele două ingrediente într-un recipient cu pulverizator și folosește amestecul pentru a șterge praful, geamurile și a curața baia. Dacă nu suporți mirosul de oțet, adaugă uleiuri esențiale și un pic de lămâie pentru a masca mirosul. 

2. Folosește ulei de măsline pentru a reda strălucire lemnului. Pentru un miros plăcut, adaugă un pic de lămâie. 

3. Alege bicarbonatul de sodiu pentru petele greu de curățat, precum cele din baie. Bicarbonatul este un pic abraziv și va scoate petele dificile. Acesta poate fi folosit și pentru desfundarea chiuvetei și a toaletei. 

4. Luptă împotriva mucegaiului cu ulei și oțet. Aplică amestecul pe suprafața afectată, lasă să acționeze timp de 30 de minute după care șterge cu un burete. Suprafața va fi curată și dezinfectată. 

Sursă: The Guardian 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close