Antena 3 CNN Life Cutremurător! Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ucis soția bolnavă în fază terminală ca să-i curme suferința

Cutremurător! Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ucis soția bolnavă în fază terminală ca să-i curme suferința

Cutremurător! Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ucis soția bolnavă în fază terminală ca să-i curme suferința
19 Noi 2019   •   16:49

Un bărbat din Suedia, în vârstă de 63 de ani, a ajuns în fața instanței după ce și-a ucis soția bolnavă în stare terminală. Acesta i-a administrat o doză letală de morfină.

Bărbatul, din localitatea Nordingra, a fost condamnat de tribunalul din regiunea Angermanland la 18 luni de închisoare. Acesta nu a dorit să comenteze verdictul instanței, urmând să se consulte cu avocatul său, potrivit Libertatea.

Sexagenarul i-a administrat doza letală de morfină partenerei sale de viață, bolnavă în stare terminală, pentru că acesta își dorea să moară. Fapta a avut loc în luna martie.

Judecătoarea Lena Wahlgren a afirmat că uciderea intenționată a unei persoane reprezintă o crimă chiar și atunci când acea persoană este de acord cu fapta. În schimb, sinuciderea asistată nu reprezintă o crimă. Fapta bărbatului de 63 de ani nu a putut fi considerată sinucidere asistată pentru că acesta a acționat pe cont propriu, notează lanueva.com.
 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close