x close

DIETĂ. Cum a reuşit Andra să slăbească 15 kilograme: "Nu intră în principiile mele!"

17 Feb 2020   •   11:59
DIETĂ. Cum a reuşit Andra să slăbească 15 kilograme: "Nu intră în principiile mele!" Foto: Andra/ Facebook

DIETĂ. Andra este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România, însă în trecut artista a avut mai multe probleme cu kilogramele în plus. Acum, are o siluetă de invidiat și toată lumea se întreabă ce secret ascunde artista?

Nu a apelat la specialişti sau la diete drastice, ci a gândit totul de una singură. Şi-a făcut un progam fix, cu mai multe mese pe zi, la care a adăugat proteine slabe.

Vedeta nu a apelat la o dietă drastică. Care este meniul Andrei în fiecare zi:

Micul-dejun era format din cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. Uneori combina şi ou cu legume şi brânză.

Prânzul era unul uşor, o supă sau piept de pui la grătar cu salată verde. După orele 18:00, artista nu mai consuma nimic, ci bea doar apă. A avut grijă la ce mănâncă şi a combinat totul cu sport, ocazional. 

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc.", declara a spus Andra cu ceva timp în urmă, potrivit spynews.ro.

Citeşte mai multe despre:

DIETĂ.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati