Antena 3 CNN Life DIETĂ. Iată cea mai bună metodă pentru a slăbi în somn. Uită de curele de slăbire

DIETĂ. Iată cea mai bună metodă pentru a slăbi în somn. Uită de curele de slăbire

DIETĂ. Deși ideea sună fantezist, există suficiente dovezi care arată cum este posibil să slăbești în în somn. Totul e să faci anumite lucruri înainte de culcare.

DIETĂ. Iată cea mai bună metodă pentru a slăbi în somn. Uită de curele de slăbire
22 Dec 2019   •   15:41

DIETĂ. Viața modernă dă peste cap cu adevărat ritmurile circadiene naturale pe care organismul uman le urmează de obicei, potrivit cercetărilor de la The National Sleep Foundation. De fapt, această perturbare ar putea încuraja organismul să păstreze grăsime atunci când nu ar trebui. Există totuși modalități de a combate acest efect! Iată ce trebuie să faceți:

DIETĂ. Adăugați antrenamentul de forță la exercițiile fizice zilnice: Cardio este excelent și există o mulțime de motive bune pentru care ar trebui să facă parte dintr-un plan general de fitness. Dar antrenamentul de forță ar trebui să fie inclus, de asemenea, mai ales pentru oricine dorește să profite de pierderea în greutate nocturnă.

DIETĂ. Practic, antrenamentul de forță determină arderea caloriilor după încheierea sesiunii, așa că dacă îl faci seara, mai aproape de ora de culcare, îți va menține corpul în modul de ardere a caloriilor de-a lungul nopții. Și yoga merge înainte de culcare: Anumite poziții ajută la calmarea minții și ameliorează anxietatea și tensiunea.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: DIETĂ.
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close