Antena 3 CNN Life DIETĂ. Planul minune de slăbit după sărbători. Cum să scapi de kilogramele în plus

DIETĂ. Planul minune de slăbit după sărbători. Cum să scapi de kilogramele în plus

DIETĂ. Slăbitul inteligent după sărbători. De la maratoanele de cumpărături din fiecare weekend până la suita de petreceri la care trebuie să participi, viața ta pe perioada sărbătorilor de iarna  și adesea și dietă – o iau un pic razna, iar stomacul este cel care plătește prețul.

DIETĂ. Planul minune de slăbit după sărbători. Cum să scapi de kilogramele în plus
08 Ian 2020   •   14:11

DIETĂ. Nu ești singura care pățește asta, însă. Această perioadă a anului vine la pachet și cu foarte mult stres – stresul de a alege ce mănânci, de a nu manca prea mult, dar și stresul fizic prin care trece corpul datorita frigului și germenilor din aer, care-i slăbesc imunitatea și rezistența.

DIETĂ. Nu-i de mirare că ești un pic data peste cap și chestia asta sfârșește cu câteva kilograme în plus. Dar, din fericire, poți scapă rapid de ele daca respecți câteva reguli simple pentru a-ți restarta digestia și a te bucura de un început de an liniștit, fară anxietatea kilogramelor nedorite.

DIETĂ. Și că tot vorbim de kilograme nedorite, nu uita să ai prin casa câteva pungi de mix de salata Agriro Fresh. Te vor salva din multe situații și vei avea nevoie de ele pentru a pune în aplicare instrucțiunile de mai jos. Ne place Agriro Fresh și recomandam întotdeauna cu drag salatele lor pentru că sunt ingenios asortate și gustul este întotdeauna unul de excepție.

DIETĂ. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: DIETĂ.
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close