Antena 3 CNN Life Doi soți infectați cu COVID-19 au murit ținându-se de mână. Erau căsătoriți de aproape 50 de ani

Doi soți infectați cu COVID-19 au murit ținându-se de mână. Erau căsătoriți de aproape 50 de ani

Soţii Johnny Lee si Cathy s-au infectat cu COVID-19 în urmă cu o lună. Totul a început cu simptomele cunoscute deja de toată lumea, febră și pierderea gustului și a mirosului. După ce testele lor au confirmat cele mai negre temeri, au fost amândoi internați în spital.

Doi soți infectați cu COVID-19 au murit ținându-se de mână. Erau căsătoriți de aproape 50 de ani
Sursa foto: dailystar.co.uk
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   23:30

Boala a avut însă o evoluție destul de rapidă și starea lor s-a înrăutățit mult în decurs de o lună. Fiul lor a povestit că părinții săi au plecat într-o lume mai bună ținându-se de mână. Erau căsătoriți de 48 de ani și au murit la 4 minute distanță unul de celălalt.

”Personalul medical i-a pus în acelaşi salon de Terapie Intensivă şi le-a împreunat mâinile. Au murit la 4 minute distanţă unul de altul Au fost căsătoriţi timp de 48 de ani şi au fost împreună 50 de ani”, a precizat fiul lor, într-un interviu pentru un post TV american, potrivit Daily Star.

”Vieţile lor au fost luate de un virus despre care multă lume glumeşte. Părinţii mei au tratat această pandemie cu seriozitate şi tot s-au îmbolnăvit, tot au murit… Amândoi și-au iubit familia foarte mult. Dragostea lor față de familie a fost și mai mare când era vorba de nepoții lor, nouă în total.

Am avut niște părinți grozavi. Mi-aș dori doar ca toată lumea să-i poată vedea prin ochii mei. I-ați vedea pe cei mai iubitori și mai grijulii părinți. Fără ei, fără soți care se iubesc atât de mult, această lume ar deveni un pic mai sumbră”, a spus tânărul, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close