Antena 3 CNN Life Genele false departe de a mai fi un tabu

Genele false departe de a mai fi un tabu

Știm că povestea genelor false are începuturi obscure, de acum zeci de ani, însă putem să mulțumim tehnologiei și evoluției acesteia pentru că am ajuns în ziua de azi să găsim pe piață gene false cu aspect natural.

Genele false departe de a mai fi un tabu
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2022   •   12:26

Știm că povestea genelor false are începuturi obscure, de acum zeci de ani, însă putem să mulțumim tehnologiei și evoluției acesteia pentru că am ajuns în ziua de azi să găsim pe piață gene false cu aspect natural.

Trecute sunt vremurile în care aplicarea genelor false era greoaie și efectul unul nu tocmai dorit în totalitate din cauza formei și a lungimii acestora.

Dacă îți stă gândul la a-ți cumpăra gene false, însă nu ești foarte convinsă, suntem aici să te convingem că investiția pe care urmează să o faci merită din plin.

Cinci motive pentru care să alegi genele false

De zi cu zi sau pentru ocazii speciale, iată care sunt avantajele pe care genele false ți le aduc.

1. Gene mai bine definite

Genele sunt diferite în funcție de fiecare persoană: unele sunt prea scurte, altele prea deschise la culoare și unele stau dezordonat.

Sigur că există și varianta de mascara pentru a le defini, însă trebuie să testezi multe până o găsești pe cea care se potrivește cu adevărat bine genelor și care să dea efectul mult dorit.

Pe când genele false le alegi din prima în funcție de caracteristicile pe care vrei să le aibă, iar dacă, de exemplu, sunt prea lungi, le poți scurta chiar acasă.

Cu toate acestea, poți să fii sigură că genele tale vor fi bine definite, vor avea culoarea pe care o dorești și lungimea deopotrivă. Alege-le în așa fel încât să fie în armonie cu restul înfățișării tale și te asigurăm că rezultatul va fi unul care te va încânta.

2. Materiale naturale

Genele false sunt acum confecționate din materiale naturale, care vor da acestora un aspect asemănător celor pe care le ai de la mama natura.

Fii atentă atunci când îți cumperi gene false la materialele din care acestea sunt făcute, sa fie premium, pentru a te asigura că vor arăta impecabil pentru o perioadă lungă de timp după ce le-ai aplicat.

3. Rezistența

Genele false de calitate vor rezista o perioadă lungă de timp mai ales în condițiile în care le aplici și îngrijești așa cum trebuie.

Când vine vorba despre aplicare, curăță atât genele naturale, cât și pe cele false și asigură-te că ai cumpărat adezivul potrivit pentru cele pe care urmează să le aplici.

În timp ce le porți, ai grijă din nou să fie îngrijite așa cum trebuie, cu produse cu ingrediente cât mai naturale și care să nu le dăuneze.

Astfel te poți aștepta să le porți chiar și săptămâni bune, până vor da semne că este momentul să le dai jos.

4. Ușor de aplicat

Poate nu chiar din prima, dar, după 2-3 aplicări, îți garantăm că ai deja mâna formată și tot procesul va fi floare la ureche.

Cele pe benzi au avantajul de a fi flexibile, ceea ce le dă o mare ușurință la aplicare, iar cele în smocuri pot fi ușor aplicate cu ajutorul unei pensete.

Nu îți face griji că ai nevoie de super îndemânare, cu timpul aceasta se formează și rezultatele vor fi din ce în ce mai bune. Dacă însă ai emoții, nu ezita să apelezi la o prietenă care să te ajute la început.

5. Machiaj excepțional

Orice machiaj vei alege să porți zi de zi sau la ocazii speciale precum nunți, botezuri, petreceri cu fast, poți să fii sigură că genele false îl vor pune în valoare și completa perfect în același timp.

Având un aspect natural, îi vei impresiona pe cei din jur cu frumusețea ta care va fi atât de proaspătă.

Alege să investești în produse de calitate și care îți vor ușura viața în același timp și îți vei mulțumi pe termen lung.

Genele false sunt acum atât de naturale încât cu greu vor mai putea fi deosebite de cele cu care te-ai născut. Acestea sunt avantajele pe care le oferă: îți dau încredere și te vor ajuta să arăți bine în orice moment al zilei. Astfel, nicio ocazie nu te va lua prin surprindere, ci, mai degrabă, tu îi vei surprinde pe cei din jur.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close