Antena 3 CNN Life "Ar trebui să vă lipiţi gura cu bandă adezivă" | Îndemnul straniu al unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai momentului

"Ar trebui să vă lipiţi gura cu bandă adezivă" | Îndemnul straniu al unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai momentului

Erling Haaland, faimosul fotbalist de la Manchester City, a dezvăluit motivul pentru care le recomandă oamenilor să-și lipească, în fiecare seară, gura cu bandă adezivă.

"Ar trebui să vă lipiţi gura cu bandă adezivă" | Îndemnul straniu al unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai momentului
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2023   •   14:26

În timpul unui interviu cu youtuberul Logan Paul, pentru podcastul său "Impaulsive", Erling Haaland a dezvăluit câteva dintre ritualurile sale nocturne, care îl ajută să se mențină în formă maximă.

Astfel, jucătorul de 23 de ani a declarat că, înainte de culcare, obișnuiește să-și lipească gura cu bandă adezivă, astfel încât să se asigure că respiră doar pe nări.

"Ar trebui să încercaţi să vă lipiţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm cu ea pusă. Să faci multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă roade", a asigurat el.

De asemenea, înainte cu trei ore de a merge la culcare, fotbalistul norvegian poartă ochelari cu filtru pentru lumina albastră.

Citește și: Au trecut 26 de ani de la moartea Prințesei Diana. Imagini surprinse după tragicul accident din 1997

"Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. Pentru a dormi bine, lucruri simple, cum ar fi ochelarii care blochează (lumina albastră) sau oprirea tuturor undelor din cameră, cred că este foarte important", a spus Haaland.

Faimosul fotbalist de la Manchester City a mai adăugat că lumina albastră, emisă de ecrane, poate perturba ritmul somnului.

×
Subiecte în articol: Erling Haaland
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close