Antena 3 CNN Life Hipsterii nu mai sunt la modă în 2016. Care e noul model masculin

Hipsterii nu mai sunt la modă în 2016. Care e noul model masculin

Hipsterii nu mai sunt la modă în 2016. Care e noul model masculin
Sursa foto: foto: pixabay.com
19 Ian 2016   •   23:46

De cativa ani, obrazul barbatilor a fost foarte scump la vedere, in trend fiind barba. Mai scurta sau mai lunga, de hispter sau de om al cavernelor, aceasta a facut legea. Iata, insa, ca aceasta nu va mai fi "la moda" in 2016.

Potrivit istoricului Alun Withey, cel care realizeaza si un studiu pe aceasta tema, urmarind diferitele trenduri in istorie, se tot prezice sfarsitul acestei "ere" din 2013, scrie Ziare.com, citând Business Insider. Daca pana acum barba s-a incapatanat sa ramana in voga, anul acesta trendul va fi uitat, in sfarsit.

Acesta sustine ca deja in SUA se poate vedea o schimbare in acest sens, aici aparand si un nou model masculin: "yuccie", termenul fiind prescurtat de la expresia "Young Urban Creative".

Aceasta tipologie de barbat prefera un look mai strict, "mai neted". In final, spune el, trendul va fi preluat de toti barbatii care-si doresc sa fie in pas cu vremurile.

Deja trendul a fost observat si la Globurile de Aur, unde mai toate vedetele de sex masculin au venit cu obrazul proaspat ras.

Totusi, conchide el, barba de hipster sau de "taietor de lemne" si-a castigat deja un loc in istorie, devenind una dintre trasaturile dominante ale acestei generatii.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close