Antena 3 CNN Life Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii
16 Oct 2018   •   13:58

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta adevarate simboluri si exemple demne de urmat, femeile puternice ale lumii au in jurul lor o armata de stilisti si makeup artisti care le asigura mereu un look ireprosabil. Fiecare din acestea, insa, are un stil propriu, dobandit de-a lungul timpului si sunt infasurate intr-un farmec aparte, care nu poate fi imitat. Insa, privind indeaproape felul in care aceste femei se imbraca si se comporta, putem trasa cateva notiuni importante privitoare la stil, moda si felul in care hainele si accesoriile pot crea sau distruge o imagine.

Michelle Obama

Desi sotul ei nu se mai afla la carma Statelor Unite, Michelle Obama a fost una din cele mai elegante si stilate Prime-Doamne. Stilul sau aparte a inclus de cele mai multe ori rochii de zi voalate, de tip A-line, in culori tari si cu gulere conservatoare. Talia rochiilor i-a definit perfect silueta de invidiat si intotdeauna a stiut cum sa se asorteze incat sa evidentieze gratia si feminitatea.

Angela Merkel

La cealalta extrema, o regasim pe femeia care conduce Germania cu o mana de fier: cancelarul Angela Merkel. Tinutele sale masculine, constituite in mare parte din pantaloni la dunga si sacouri, o scot probabil din zona de confort, insa cu ajutorul lor, reuseste sa transmita un mesaj important, care nu este focusat pe aspectul sau, ci mai degraba pe personalitatea sa. Curate, minimaliste si discrete, hainele Angelei Merkel se bazeaza in mare parte pe culori uniforme, paletele variind de la albastru, rosu si negru, care transmit putere si leadership.

Regina Elizabeta a II-a

Probabil cea mai colorata aparitie din randul femeilor care conduc lumea, Regina Elisabeta, aflata la o varsta respectabila, nu se fereste sa poarte, probabil, tot spectrul de culori. Insa sunt rare aparitiile in care aceasta nu reuseste sa se asorteze pana in cele mai mici detalii. Pantofii, geanta si palaria au intotdeauna aceleasi tonuri, accesorizate elegant cu o pereche de manusi sau un colier de perle. Consistenta cu care pastreaza acelasi design la pantofi si la geanta este un lucru admirabil, ea reusind totusi sa fie intotdeauna surprinzatoare prin alegerile sale vestimentare.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Kate Middleton este deseori asociata cu Printesa inimilor, Diana, si pe buna dreptate. Cu o candoare copilareasca si o gratie nativa, Ducesa de Cambridge a reusit sa farmece lumea intreaga de cand a devenit sotia printului William. Stilul sau curat si simplist denota intotdeauna bun gust si un ochi format pentru alegerea unor tinute care ii pun mereu in valoare delicatetea si talia de silfida. Outfit-urile ei, o combinatie inedita intre branduri urbane si haute-couture demn de o figura regala, reusesc intotdeauna sa o faca sa para ca "scoasa din cutie". Rochiile de ocazie din aparitiile ei publice au tinut de multe ori prima pagina a tabloidelor, fiind date mereu drept exemplu pozitiv al stilului desavarsit.

Se spune ca nu haina il face pe om, insa cu siguranta il ajuta sa isi defineasca caracterul. De aceea, desi nu dispunem probabil de stilisti si artisti gata sa ne ajute cu orice tinuta am dori sa imbracam, putem totusi sa respectam cateva reguli simple de stil, care ne vor ajuta sa avem mereu o aparitie eleganta, impecabila. Si tineti minte mereu: less is more!

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close