Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, soluţia ca să scăpăm de blesteme şi deochi: Se pune în cadă când facem baie. Apoi, nu vorbim cu nimeni, ca ea "să lucreze"

Lidia Fecioru, soluţia ca să scăpăm de blesteme şi deochi: Se pune în cadă când facem baie. Apoi, nu vorbim cu nimeni, ca ea "să lucreze"

Lidia Fecioru a spus sâmbătă, la Antena 3, că rostopasca este foarte bună şi pentru îndepărtarea deochiului, şi a blestemelor de pe corp, atunci când se face o baie cu această plantă.

Lidia Fecioru, soluţia ca să scăpăm de blesteme şi deochi: Se pune în cadă când facem baie. Apoi, nu vorbim cu nimeni, ca ea "să lucreze"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   21:09

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie.

Lidia Fecioru, Leacul zilei: când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm

Dar când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Şi zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reţine informaţia şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla. 

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative.

După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze"

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În plus, planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia", susţine Fecioru.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close