Antena 3 Life Lidia Fecioru ne învață cum să ne împlinim dorințele. Care este cel mai mare dușman în drumul spre visurile noastre

Lidia Fecioru ne învață cum să ne împlinim dorințele. Care este cel mai mare dușman în drumul spre visurile noastre

10 Iul 2020   •   10:12
Lidia Fecioru ne învață cum să ne împlinim dorințele. Care este cel mai mare dușman în drumul spre visurile noastre
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, pilda zilei. Îndoielile sunt cei mai mari dușmani ai noștri. Din cauza lor pierdem ceea ce am fi putut să câștigăm dacă aveam încredere în noi.

Trebuie să fim sigur pe noi și să nu ne lăsam păcăliți de aparențe. Chiar dacă avem dublii cu privire la ceve, nu trebuie să picăm în capcane. Este foarte importăm să ne păstrăm credință și buna dispoziție, să rămânem mereu pozitivi și să nu ne agităm dacă lucrurile nu se întâmplă fix în momentul în care dorim noi.

Dacă vom fi perseverenți și nu vom înceta să credem, atunci dorințele se vor împlini. Orice îndoială zguduie toată construcție credinței și distruge tot ce am încercat să ridicăm. Cheia rămâne concentrarea pe scopul final și înlăturarea oricărei urme de îndoială.

Lidia Fecioru prezintă mai jos o nouă lecție importantă de viață.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close