Antena 3 Life Dr. Mihaela Bilic: Pastilele de vitamina C, cele mai eficiente. Cum trebuie luate, ca să ne ferească de boli. "Face minuni"

Dr. Mihaela Bilic: Pastilele de vitamina C, cele mai eficiente. Cum trebuie luate, ca să ne ferească de boli. "Face minuni"

de Milena Niță    |    08 Oct 2020   •   14:00
Dr. Mihaela Bilic: Pastilele de vitamina C, cele mai eficiente. Cum trebuie luate, ca să ne ferească de boli. "Face minuni"
Sursa foto: Facebook/Mihaela Bilic

Suntem în plină pandemie de coronavirus, la mijlocul toamnei, aşa că vitamina C este binevenită indiferent sub ce formă. Cantitatea, însă, contează, spun specialiştii.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic spune că cea mai eficientă formă de vitamina C esta pastila, iar la cât de mult ne ajută imunitatea nu trebuie să stăm pe gânduri.

Mihaela Bilic: Vitamina C, singurul supliment pe care nu strică să-l luăm dintr-o pilulă

Doza optimă, spune medicul, este de 500 mg zilnic, pe o perioadă de cel puţin trei luni.

"Vitamina C e singurul supliment pe care nu strică să-l luăm dintr-o pilulă...mai ales pe o vreme ca asta :)

Dr. Bilic: Jumătate de gram pe zi, trei luni. Face minuni

La cât bine face vitamina C, la cât de mult stimulează imunitatea, la cât de repede se pierde din organism şi la cât de puţină mai rămâne în alimente (scade cu 50% după cules), cea mai eficientă formă de vitamina C rămâne pastila. 

Jumătate de gram pe zi pe o perioadă de minim 3 luni face minuni. Beneficii fără niciun risc!", a scris medicul Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: mihaela bilic vitamina c
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close