x close

Numai de bine. Ședință foto în condiții de izolare

20 Apr 2020   •   21:47
Numai de bine. Ședință foto în condiții de izolare Pixabay

Chiar dacă stăm acasă, tot putem avea amintiri frumoase. Fotografii fac acum pozele pe Skype. Cum arată o astfel de ședință foto, vedem chiar acum. 

Vali Bărbulescu a făcut o întregă ședință foto de acasă: a trimis un telefon performant, un trepied și lumini acasă la model. Apoi designerul și clientul, Adina Buzatu i-au trimis modelului costume, tot cu curierul. Makeup artistul a trimis machiaj iar hairstylistul Cristi Pascu i-a trimis spumă de păr.

Apoi, toți s-au conectat printr-un videocall pentru a pregăti modelul pentru ședința foto. Vali, prin telefonul de acasă, a dat comonda vocală pentru a face pozele. 

„M-am bucurat când mi-am dat seama că e prima ședință foto făcută în acest fel. Poze frumoase se fac în 2020 foarte ușor, e nevoie să știi cum să stai în lumină. E foarte important să ai lumina bună. A doua chestie e legată de felul în care te pozezi, niciodată poza nu trebuie făcută de jos. Foarte importantă este și naturalețea, oamenii caută naturalețea inclusiv în fotografiile de pe Instagram”, a explicat Vali Bărbulescu la „Numai de bine”. 

Ședință foto în condiții de izolare

Citeşte mai multe despre:

Numai de bine sedinta foto izolare vali barbulescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati