Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ședință foto în condiții de izolare

Numai de bine. Ședință foto în condiții de izolare

Chiar dacă stăm acasă, tot putem avea amintiri frumoase. Fotografii fac acum pozele pe Skype. Cum arată o astfel de ședință foto, vedem chiar acum. 

Numai de bine. Ședință foto în condiții de izolare
Sursa foto: Pixabay
20 Apr 2020   •   21:47

Vali Bărbulescu a făcut o întregă ședință foto de acasă: a trimis un telefon performant, un trepied și lumini acasă la model. Apoi designerul și clientul, Adina Buzatu i-au trimis modelului costume, tot cu curierul. Makeup artistul a trimis machiaj iar hairstylistul Cristi Pascu i-a trimis spumă de păr.

Apoi, toți s-au conectat printr-un videocall pentru a pregăti modelul pentru ședința foto. Vali, prin telefonul de acasă, a dat comonda vocală pentru a face pozele. 

„M-am bucurat când mi-am dat seama că e prima ședință foto făcută în acest fel. Poze frumoase se fac în 2020 foarte ușor, e nevoie să știi cum să stai în lumină. E foarte important să ai lumina bună. A doua chestie e legată de felul în care te pozezi, niciodată poza nu trebuie făcută de jos. Foarte importantă este și naturalețea, oamenii caută naturalețea inclusiv în fotografiile de pe Instagram”, a explicat Vali Bărbulescu la „Numai de bine”. 

Ședință foto în condiții de izolare

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close