Antena 3 CNN Life Oglinzile din cabinele de probă pot ascunde în spatele lor camere video care înregistrează. Cum le poţi depista - VIDEO

Oglinzile din cabinele de probă pot ascunde în spatele lor camere video care înregistrează. Cum le poţi depista - VIDEO

Oglinzile din cabinele de probă pot ascunde în spatele lor camere video care înregistrează. Cum le poţi depista - VIDEO
Sursa foto: foto: pixabay.com
28 Iul 2016   •   11:38

Te duci la baie intr-un bar, la o terasa sau la un restaurant si te uiti in golinda. Esti intr-un magazin si vrei sa probezi un obiect vestimentar care iti place, asa ca te duci in cabina de proba, in fata oglinzii.

Pare greu de crezut, da rau fost destule cazuri in care acele oglinzi erau dublate, asta insemnand fie ca in spatele lor era o persoana care putea vedea tot ce se petrece, fie aveau montate camere de inregistrare, potrivit kanald.ro.

Pentru ca intimitatea noastra este un lucru foarte important, iti aratam un truc cu ajutorul caruia poti vedea in doar cateva secunde daca oglinda respectiva este sigura sau este dublata.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui degetul aratator pe ea. Daca intre el si reflexia lui este un mic spatiu, acea oglinda este sigura. Daca degetul se continua fara niciun spatiu inseamna ca acea oglinda este dublata si poate ascunde ceva in spate.

Iata si un material video demonstrativ:

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close