Antena 3 CNN Life (P) Concurs de pescuit la răpitori pe Lacul Tâncăbești

(P) Concurs de pescuit la răpitori pe Lacul Tâncăbești

(P) Concurs de pescuit la răpitori pe Lacul Tâncăbești
17 Oct 2018   •   12:51

În weekend, într-o superbă zi de toamnă, s-a desfășurat pe lacul Tâncăbești a șaptea ediție a Concursului de pescuit la pești răpitori, precum știuca, bibanul, șalăul și somnul, organizat de firma Mim Team.

Competiția, care anul acesta a primit numele de Predator Fever, a pus în practică un nou concept pentru astfel de concursuri, care a însemnat pescuit în echipă și arbitrajul capturilor prin intermediul internetului și al tehnologiei oferite de internet, peștii prinși fiind fotografiați și măsurați înainte de a fi eliberați, iar fotografiile fiind trimise instantaneu prin WHAT’S UP celorlalți pescari concurenți precum și juriului.

Pescuitul la peștii răpitori s-a făcut într-o manieră dinamică, pescarii experimentând de-a lungul malului lacului Tâncăbești, fiecare cu o singură lansetă, momeli artificiale alese inclusiv din oferta firmei organizatoare, Mim Team.

Lacul Tâncăbești, cunoscut pentru capturi capitale , a oferit concurenților fuga dupa capturi, naluci schimbate si iar incercate, adrenalină, bucurie, perseverenta, consecventa, toate emotiile si aventurile cumulate in 6 ore de lansări, de speranta si reusita !

Din partea peștilor, vedeta concursului a fost o știucă de 74 de cm secondată de șalăi mari și foarte energici, care au fost cu toții eliberați în apa lacului. Din partea nălucilor, vedeta rămâne încă secretă (Effzett Longhorn). Din partea pescarilor, vedetele au fost clar primii trei clasați:  Adrian Florentin Dumitrescu, George Stefan și Radu Iscru. Mezinul concursului, Eric Alexandru, de numai 6 ani, a vizat performanța mai ales la proba de casting, dar s-a remarcat prin perseverență.

Pescuitul dinamic in echipe, tentația premiilor multiple, concursul de casting, masa de pranz non-combat dintre cele două manșe și desigur festivitatea de premiere au jalonat cu brio acest eveniment destinat pescarilor de rapitori, semn ca acest nou concept Mim Team isi va gasi din ce in ce mai multi adepti pe viitor. 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close