Antena 3 CNN Life DIETĂ. Fă pauză alimentară de 18 ore. Vei avea o siluetă de invidiat. E incredibil ce secret mai ascunde această metodă

DIETĂ. Fă pauză alimentară de 18 ore. Vei avea o siluetă de invidiat. E incredibil ce secret mai ascunde această metodă

DIETĂ. Printr-un post intermitent nu doar că se poate ajunge la o siluetă mai suplă şi se reduce tensiunea arterială, dar acest regim alimentar ar putea fi util celor care-şi doresc să trăiască mai mult, a conchis o echipă de cercetători americani.

DIETĂ. Fă pauză alimentară de 18 ore. Vei avea o siluetă de invidiat. E incredibil ce secret mai ascunde această metodă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Ian 2020   •   15:35

DIETĂ. 18 ore pe zi fără mâncare, mese programate într-un interval de 6-8 ore sau două zile pe săptămână cu regim alimentar sever de doar 500 de kilocalorii reprezintă reţeta care ne va face mai supli, ne va ţine tensiunea arterială în limite normale şi, în cele din urmă, va adăuga ani vieţii. Cel puţin aşa susţine o echipă de cercetători de la Johns Hopkins University, SUA, într-un studiu publicat la finalul anului trecut în publicaţia „New England Journal of Medicine“, citat de CNN.

DIETĂ. Cercetarea s-a constituit într-un ghid dedicat medicilor care vor să-şi trateze pacienţii obezi, pe cei cu diabet sau boli cardiace şi prin prescrierea unei perioade de pauză alimentară. Mark Mattson, unul dintre autorii cercetării şi profesor de neurologie, la universitatea mai sus citată, a produs în acest sens două tipuri de abordări: fie mese programate în timpul zilei într-un interval de 6-8 ore, urmate de 18 ore de pauză alimentară; fie post intermitent de cinci cu două zile, în aceste două zile urmând a se consuma doar 500 de kilocalorii.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: DIETĂ.
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close