Principiile lui Bruce Lee pentru a-și întări mintea și trupul

de D.G.    |    14 Mai 2018   •   17:10
Principiile lui Bruce Lee pentru a-și întări mintea și trupul foto: captura video

Bruce Lee îşi nota fiecare idee pe care o avea într-un carnet şi încerca să aplice tot ceea ce îşi punea în minte. Expertul în arte marţiale a lăsat în urma lui o serie de sfaturi preţioase cu privire la trup şi minte.

Site-ul Bright Side a publicat aceste idei, care se leagă de bunăstarea trupului şi a minţii. Idei despre voinţă şi emoţii Bruce Lee a identificat că puterea voinţei reprezintă instanţa supremă asupra tuturor celorlalte regiuni ale minţii.

„O voi exersa zilnic atunci când o să am nevoie să acţionez într-un scop şi îmi voi forma obiceiuri pentru a pune puterea voinţei în acţiune o dată pe zi“, scria Bruce Lee. „Realizez că emoţiile mele sunt atât pozitive, cât şi negative, de aceea îmi voi forma obiceiuri zilnice pentru a încuraja dezvoltarea emoţiilor pozitive care să mă ajute să le convertesc pe cele negative într-o formă de acţiune utilă“, mai scria el.

Mai mult, pe Adevărul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close